Home » Cinema » Staruri » Rock of Ages: Uite-l pe Tom Cruise cu plete si numeroase tatuaje

Rock of Ages: Uite-l pe Tom Cruise cu plete si numeroase tatuaje

Cei care nu sunt la curent cu ultimele proiecte cinematografice ale lui Tom Cruise vor avea o surpriza sa-l vada pe coperta “W” aratand ca un star rock, cu plete, numeroase tatuaje care ii acopera pieptul si bratele si plin de bijuterii.

Look-ul de bad boy este completat de eye liner negru si de oja in aceeasi culoare, iar starul de 49 de ani este flancat de doua groupies blonde, interpretate de doua fotomodele.

Nu va faceti griji, Tom nu si-a pierdut mintile, pur si simplu si-a intrat in rolul pe care il joaca in cel mai recent film al sau, musicalul “Rock of Ages”.

Cruise interpreteaza in film un star rock din anii ’80, Stacee Jaxx. Alaturi de el ii veti mai vedea pe Russell Brand, Alec Baldwin si Catherine Zeta-Jones.

Tom a spus despre rolul sau: “Stiam ca trebuie sa accentuam sexualitatea personajului datorita cantecelor pe care le canta.” Printre altele, il veti auzi pe Cruise interpretand “Wanted Dead or Alive” al lui Bon Jovi si “Paradise City” de la Guns’N’Roses.

Chiar daca la inceput calitatile lui vocale nu erau foarte bune, in cele din urma si-a dezvoltat vocea si a ajuns sa impresioneze producatorii filmului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*