Home » Cinema » Staruri » Poziţii sexuale: Susan Sarandon a rămas însărcinată pe Treptele Spaniole

Poziţii sexuale: Susan Sarandon a rămas însărcinată pe Treptele Spaniole

Actriţa Susan Sarandon a dezvăluit recent că a conceput-o pe fiica sa după ce a făcut sex pe scări, undeva în Roma. Actriţa în vârstă de 65 de ani le transmite femeilor că pentru a învinge infertilitatea, trebuie să mănânce orice şi să facă sex non stop.

Susan Sarandon a povestit că a conceput-o pe fiica sa în timpul unei călătorii în Italia pe care ea şi soţul său din acea perioadă, Franco Amurri, au făcut-o.

“Nu vă îngrijoraţi, mâncaţi, beţi, faceţi sex şi probabil că veţi rămâne gravidă”, a spus ea, explicând pe şleau că a rămas însărcinată pe Treptele Spaniole din Piaţa Spaniei din Roma.
Vedeta a recunoscut că a suferit de endometrioză şi că a fost dificil să rămână însărcinată.

Piazza di Spagna este unul dintre cele mai populare locuri din Roma si in acelasi timp un loc foarte placut ochiului. Combinatia unor scari monumentale – celebrele trepte spaniole, cu un obelisc si o biserica atrage o multime de fotografi si turisti in aceasta piata.

In Piata Spaniei se gaseste o biserica franceza (Trinita dei Monti) in varful unui deal unde se poate ajunge urcand pe o scara foarte lunga, cunoscuta sub numele de Scalinata della Trinita dei Monti sau Treptele Spaniole. Ideea de a lega biserica de piata a aparut in secolul al XVII-lea, cand francezii au proiectat si o statuie a Regelui Ludovic al XIV-lea la capatul scarilor. Opozitia papala a facut ca planurile sa fie amanate pana in 1723, cand treptele monumentale au fost construite fara statuia regelui. Papa l-a angajat pe arhitectul italian Francesco de Sanctis care a prezentat un proiect ce i-a multumit atat papalitatea cat si pe francezi.

Scara foarte eleganta este formata din 137 de trepte impartite in 12 sectoare diferite. Scara este deosebit de frumoasa in luna mai cand este decorata cu azalee. Treptele sunt in general foarte aglomerate; atrag atat turisti cat si localnici care le folosesc ca loc de intalnire.

La baza Treptelor Spaniole se gaseste Piazza di Spagna. Piata lunga si triunghiulara este numita dupa ambasada Spaniei pe langa Papa de la Roma. In secolul al XVII-lea, zona din jurul ambasadei era chiar considerata teritoriu spaniol.

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.