Home » Cinema » Staruri » Nicole Kidman urineaza pe Zac Efron in noul ei film, The Paperboy

Nicole Kidman urineaza pe Zac Efron in noul ei film, The Paperboy

Nicole Kidman este o combinatie de Brigitte Bardot si Sharon Stone in filmul pe care l-a lansat astazi la Cannes – The Paperboy. Actrita de 44 de ani a reusit sa lase pe multi cinefili si critici cu gura cascata in filmul regizat de Lee Daniels si in care joaca alaturi de Zac Efron si Matthew McConaughey.

La 44 de ani Nicole Kidman a fost intens laudata pentru rolul din The Paperboy chiar daca filmul a primit recenzii mixte fiind numit de la un fiasco total la un film negru captivant si inspaimantator in care Nicole ofera cel mai bun rol al ei de la “To Die For” (1995).

Enigmatica si tulburatoate Nicole Kidman joaca rolul unei femei sarace, dar extrem de frumoasa, Charlotte Bless, care intretine o corespondenta asidua cu detinutii. Atunci cand Hillary Van Wetter (John Cusack) un barbat inchis pentru o crima brutala a unui serif in Florida ii declara dragostea sa, femeia se chinuie sa-l elibereze. Aceasta apeleaza la doi ziaristi jucati de Matthew McConaughey si David Oyelowo, care se afla in goana dupa o poveste senzationala. Zac Efron, Jack, fratele lui McConaughey se implica si el in incercarea de a-l demonstra nevinovat pe Wetter.

Tanarul Zac Efron apare pe jumatate gol in multe scene insa secventa despre care toata lumea a ajuns sa vorbeasca la Cannes este cea in care Nicole urineaza pe fata si pieptul lui atunci cand acesta este muscat de o meduza pe plaja.

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*