Home » Cinema » Staruri » Jim Carrey, mesaj video către actriţa Emma Stone: Te iubesc!

Jim Carrey, mesaj video către actriţa Emma Stone: Te iubesc!

Site-ul lui Jim Carrey e accesat de milioane de oameni. Asta dupa ce actorul a publicat acolo un mesaj video in care isi declara dragostea pentru actrita Emma Stone, cu 27 de ani mai tanara decat el.

Carrey isi incepe mesajul spunandu-i Emmei ca o considera frumoasa, desteapta si inimoasa. Dar nu se opreste aici.

Jim Carrey, actor: “Daca as fi mult mai tanar, m-as insura cu tine si am avea copii grasuti si pistruiati. Am rade toata ziua, iar sexul ar fi…”

Jim Carrey, actor: “Am 49 de ani. Am riduri pe fata, uneori imi cresc fire carunte in barba si imi ia mai mult ca inainte sa fac pipi. Am vrut doar sa-ti spun ce simt”.

La final, actorul mimeaza cuvintele “te iubesc”, iar barbia ii tremura ca si cum ar sta sa planga. Multi vad in asta dovada clara ca Jim joaca un rol. Obiectul adoratiei sale pare sa o fi luat totusi de buna.

“Nu sunt sigura daca ar trebui sa fiu flatata sau sa cer protectia politiei…”, a comentat ea. Unii spun ca actorul parodiaza in mod evident stereotipul barbatului de varsta mijlocie caruia i s-au aprins calcaiele dupa o fata tanara. Ceea ce nu-i exclus sa fi trait in viata lui reala: in ianuarie a fost fotografiat de mana cu o participanta la concursul America’s Next Topmodel, in varsta de 24 de ani.

Carrey a fost casatorit de doua ori, si are o fata cu doi ani mai in varsta decat Emma Stone, care l-a facut si bunic in urma cu un an si jumatate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*