Home » Cinema » Staruri » Jennifer Aniston, cea mai frumoasa aparitie la gala AFI Life Achievement Award

Jennifer Aniston, cea mai frumoasa aparitie la gala AFI Life Achievement Award

Jennifer Aniston a fost cea mai frumoasa aparitia la gala AFI Life Achievement Award unde legenda marelui ecran Shirley MacLaine a fost premiata, la 78 de ani, pentru intreaga cariera.

Jennifer Aniston( 43 de ani) a fost prezenta alaturi de Meryl Streep (62 de ani) si Melanie Griffith (54 de ani) la gala organizata pentru a o onora pe actrita Shirley MacLaine.

Jennifer Aniston a atras toate privirile intr-o rochie alba si lunga, cu un decolteu generos aratand inca o data de ce revistele din intreaga lume o includ constant in topul actritelor cu cel mai frumos corp din showbiz.

La inceptul saptamanii trecute actrita a fost premiata in cadrul galei MTV Movie Awards cu trofeul pentru cea mai buna ticaloasa, pentru rolul din Horrible Bosses unde intrepreteaza rolul unei sefe stomatolog ce isi hartuieste sexual un angajat.

“Stiti cat de mult am asteptat sa joc intr-un film in care sa arat cat de ticaloasa pot sa fiu? Multa vreme. Ma bucur ca MTV a creat aceasta categorie. Vreau sa multumesc serialului Friends ca m-a lasat sa fiu cuminte si regizorului Seth Gordon ca m-a lasat sa fiu rea” a declarat actrita care pentru 2013 are programate doua filme: un thriller cu Dennis Quaid si o noua comedie -Miss You Already – in regia lui Paul Andrew Williams.

Iarna trecuta, la 42 de ani, fosta nevasta a lui Brad Pitt a fost aleasa “Sexiest Woman of All Time” – cea mai sexy femeie din toate timpurile de revista Men’s Health.

Sursa foto: Facebook

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.