Home » Cinema » Staruri » Harrison Ford şi Calista Flockhart s-au căsătorit

Harrison Ford şi Calista Flockhart s-au căsătorit

Potrivit site-ului de ştiri mondene tmz.com, Harrison Ford şi Calista Flockhart s-au căsătorit la reşedinţa din Santa Fe a guvernatorului statului New Mexic o, Bill Richardson, care le-a şi unit destinele.
În prezent, Harrison Ford filmează în acest stat pentru lungmetrajul “Cowboys and Aliens”.

Anul trecut, Ford, în vârstă de 67 de ani, a anunţat că a cerut-o în căsătorie pe Calista Flockhart, în vârstă de 45 de ani, de Sfântul Valentin, şi că ea a acceptat.

Aceasta este a treia căsătorie pentru Harrison Ford, starul francizelor “Indiana Jones” şi “Războiul Stelelor”, şi prima pentru Calista Flockhart, vedeta serialului de televiziune de succes “Ally McBeal”.

Din relaţiile anterioare, Harrison Ford are patru copii.

Flockhart a făcut o pauză în carieră pentru a-şi creşte fiul adoptat, Liam, în prezent în vârstă de 9 ani, care a fost înfiat şi de Ford. În 2008, ea a revenit în televiziune cu un rol într-un popular serial american, “Brothers & Sisters”.

Ford şi Calista s-au întâlnit prima dată la ediţia din 2002 a premiilor Globul de Aur.

Potrivit publicaţiei Forbes, Harrison Ford, nominalizat la Oscar în 1986 (“Martorul”), şi Calista Flockhart, deţinătoare a unui Glob de Aur, se situează pe poziţia a doua în topul pe 2010 al cuplurilor cu cele mai mari câştiguri din industria de divertisment, cu un total de 69 de milioane de dolari. Cea mai mare parte din aceste venituri (65 de milioane de dolari) constituie suma încasată de Harrison Ford pentru rolul său din filmul “Indiana Jones şi Regatul Craniului de Cristal” (2008).

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*