Home » Cinema » Staruri » Happy Birthday: Actriţa Jennifer Aniston împlineşte astăzi 43 de ani

Happy Birthday: Actriţa Jennifer Aniston împlineşte astăzi 43 de ani

Jennifer Aniston (11 februarie 1969) pare că nu s-a schimbat deloc de când intra în pielea personajului Rachel, în serialul “Friends”. Dar azi e ziua ei. Actriţa împlineşte 43 de ani.

Dacă i-ai spune cuiva că Jennifer Aniston e sărbătorita zilei şi împlineşte 25 de ani nu ar bănui că minţi. Blonda arată extraordinar. Nu are riduri, are sânii fermi (lucru vizibil deseori pentru că se întâmplă să nu prea poarte sutien), picioarele tonifiate… Ce mai! E probabil invidiată de colegele de breaslă mai tinere cu 20 de ani.
Din păcate, Jennifer o fi frumoasă, dar nu prea are parte de noroc în dragoste. După căsnicia cu Brad Pitt a avut o grămadă de relaţii dar nu a reuşit să îşi găsească jumătatea. Şi dacă de actualul iubit al Angelinei Jolie s-a despărţit pentru că el voia copii, iar ea nu voia să audă despre aşa ceva, acum roata s-a întors.
Jennifer Aniston vrea să aibă un copil, dar e cam bătrână şi nici nu are un partener stabil. S-a tot zvonit că ar fi însărcinată, dar de fiecare dată informaţiile s-au dovedit a fi false. Poate, totuşi, 43 e cu noroc şi pentru actriţa simpatică din “Friends”.

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.