Home » Cinema » Staruri » George Clooney nu vrea să se însoare a doua oară

George Clooney nu vrea să se însoare a doua oară

Actorul George Clooney a mărturisit că nu vrea să se însoare cu iubita lui, modelul italian Elisabetta Canalis, şi cu nimeni altcineva, informează accesshollywood.com.

“Îmi pare rău să îţi stric povestea, dar am fost căsătorit. Am dovedit cât de bun sunt la asta şi nu mi se permite decât o singură încercare”, a declarat Clooney în emisiunea lui Piers Morgan de pe CNN, unde a apărut alături de tatăl său, Nick Clooney.
Talia-BalsamActorul în vârstă de 48 de ani a fost căsătorit cu actriţa Talia Balsam, între 1989 şi 1993, dar mariajul lor s-a finalizat cu un divorţ.

În timpul interviului, la care George Clooney a fost prezent prin videoconferinţă, în platou fiind doar tatăl său, actorul a fost întrebat de ce nu a candidat pentru un post în administraţia publică.

Talia interpretează în prezent rolul Monei Sterling în serialul “Mad Man” şi este căsătorită cu un alt actor din aceeaşi producţie, John Slattery.

“Ceea ce fac este cât se poate de convenabil, de ce aş schimba asta? De ce ar vrea cineva să deţină o astfel de funcţie?”, a răspuns actorul.

În 2006, George Clooney a primit trei nominalizări la premiile Oscar – pentru cea mai bună regie, cel mai bun scenariu original (împreună cu Grant Heslov), pentru “Noapte bună şi noroc/ Good Night and Good Luck”, şi pentru cel mai bun rol secundar, în “Syriana”, pentru care a şi primit un trofeu din partea Academiei de film americane. Aceasta a fost pentru prima dată în istoria Oscarurilor când cineva a fost nominalizat în acelaşi an pentru interpretare şi regie, pentru două filme diferite. Pentru rolul din “Syriana”, George Clooney a câştigat şi Globul de Aur. De atunci, el a mai fost nominalizat de două ori la Oscar, la categoria “cel mai bun rol principal”, pentru “Michael Clayton” şi “Sus, în aer/ Up in the Air”, ambele interpretări aducându-i Globul de Aur, premiile BAFTA, Critics Choice Award şi premiul Sindicatului actorilor americani.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*