Home » Cinema » Staruri » Frumoasa şi deştepta Hermione Granger a rămas fară bagheta magică

Frumoasa şi deştepta Hermione Granger a rămas fară bagheta magică

Filmările pentru cele două părţi ale peliculei „Harry Potter şi Talismanele Morţii“, ultima din seria care prezintă aventurile vrăjitorului, s-au încheiat. Ultimele două părţi vor fi lansate în noiembrie anul acesta, respectiv, în iulie 2011.

După zece ani şi opt filme, toţi cei implicaţi în franciza de succes au fost cuprinşi de melancolie. Unii chiar au încercat să fure suvenire de pe platou.

Pentru Emma Watson (Hermione Granger) şi pentru colegii şi prietenii ei, Daniel Radcliffe (20 de ani), interpretul vrăjitorului Harry Potter şi Rupert Grint (Ron Weasley), acesta este sfârşitul unei ere.

Nici nu ajunseseră la pubertate atunci când au fost selectaţi dintre mii de copii de 10 ani pentru rolurile unor ucenici la şcoala de magie Hogwarts. Acum, după ce fanii lor au crescut odată cu ei, cei trei sunt tineri de 20 de ani, milionari şi iubiţi de copii şi de adulţi din lumea întreagă.

Emma Watson (20 de ani), interpreta frumoasei şi deşteptei Hermione Granger, urmează în prezent cursurile Universităţii Brown din Statele Unite. Ea spune că nu este atât de pasionată de actorie încât să continue acest drum.

Dar a povestit pentru „The Telegraph” că la sfârşitul filmărilor s-a simţit ca la moartea unei persoane apropiate. „Ştiu că sună a exagerare, dar chiar asta simt. Voi fi devastată şi foarte tristă, pentru că a fost o parte importantă a vieţii mele”, a spus Watson.

„Toată lumea a fost devastată. A fost foarte, foarte trist”, a declarat Daniel Radcliffe pentru „The Telegraph”. „Plângeam toţi şi am avut un sentiment ciudat”, a adăugat tânărul, care îşi doreşte să continue cariera în actorie.

În curând va începe filmările la pelicula „The Journey Is the Destination”, biografia fotoreporterului Dan Eldon, în care deţine rolul principal. Totodată, el se pregăteşte pentru un musical pe Broadway.

Şi roşcatul Rupert Grint (21 de ani), interpretul lui Ron Weasley, îşi va continua cariera cinematografică. El va apărea în curând în pelicula „Wild Target”, alături de Rupert Everett şi de Emily Blunt.

Grint a încercat deja să-şi schimbe imaginea de „băiat bun” cu ajutorul filmului „Cherrybomb”, lansat în 2009, peliculă care prezenta câţiva adolescenţi care aveau probleme cu sexul şi cu drogurile.

Grint a mai povestit pentru BBC că, la sfârşitul filmărilor pentru „Harry Potter”, după ce a plâns, a încercat să fure ceva de pe platouri, pe post de suvenir – oul de aur din cel de-al patrulea film al francizei.

„L-am pus într-o faţă de pernă şi am încercat să-l scot de-acolo. Dar se pare că valora câteva mii de dolari”, spune Grint, care a fost prins cu obiectul furat şi a trebuit să-l returneze.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*