Home » Cinema » Staruri » FOTO Jennifer Aniston, super sexy, cu un decolteu de milioane

FOTO Jennifer Aniston, super sexy, cu un decolteu de milioane

Actrita de 43 de ani nu si-a putut ascunde bucuria alaturi de prietenul ei Justin Theroux, sambata in cadrul LACMA Art and Film Gala din Los Angeles unde a fost omagiat regizorul Stanley Kubrick. In acest an se implinesc 13 ani de la moartea acestuia.

jennifer-aniston-super-sexyJennifer Aniston care a terminat in urma cu cateva saptamani filmarile la o noua comedie – We’re the Millers le-a eclipsat pe Salma Hayek, Cameron Diaz si Drew Barrymore care au fost prezente si ele la eveniment.

Jennifer Aniston a atras toate privirile cu un decolteu adanc: actrita a declarat ca in curand vor debuta filmarile la o comedie politista in care joaca alaturi de Dennis Quaid si John Hawkes. Actrita a dezvaluit recent pentru revista People despre logodna ei cu actorul si scenaristul Justin Theroux, in varsta de 41 de ani. Acesta i-a oferit starului din Friends un inel evaluat la peste un milion de dolari.

“Am fost impresionata, mai ales ca nu am banuit nimic. A fost exact ce-mi doream. S-a consultat cu persoane cu care am lucrat de-a lungul anilor, cu cativa specialisti. Dar a facut astfel incat sa nu-mi dau seama de ceea ce pune la cale. A fost o operatiune cu adevarat secreta”, a dezvaluit Aniston pentru Poeple.

FOTO: Zimbio

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*