Home » Cinema » Staruri » Elizabeth Hurley a depus actele de divorţ

Elizabeth Hurley a depus actele de divorţ

Modelul şi actriţa britanică Elizabeth Hurley a depus actele de divorţ, vineri, invocând “comportamentul nerezonabil” al soţului ei, magnatul indian Arun Nayar, de care s-a despărţit în urmă cu patru luni, informează dailymail.co.uk.

Vedeta britanică a depus actele de divorţ la Curtea Supremă din Londra. Decizia ei de a pune capăt acestui mariaj care a durat patru ani intervine într-un context în care presa britanică a afirmat în repetate rânduri în ultimele luni că Elizabeth Hurley ar avea o relaţie cu jucătorul australian de crichet Shane Warne.

Elizabeth Hurley, în vârstă de 45 de ani, a mărturisit în decembrie 2010 – după ce a fost fotografiată în timp ce se săruta cu Shane Warne, în vârstă de 41 de ani, într-un hotel din Londra – că s-a despărţit de Arun Nayar, în vârstă de 46 de ani.

Vedeta britanică a declarat ulterior că în acel moment se despărţise deja de Arun Nayar de câteva luni.

Potrivit tabloidului Daily Mail, Arun Nayar ar avea la rândul lui o nouă relaţie, cu modelul Kim Johnson, în vârstă de 25 de ani, alături de care a fost văzut în ultimele săptămâni în diverse ocazii.

Liz Hurley s-a întors de câteva zile în Marea Britanie, după câteva săptămâni petrecute la Los Angeles, unde a filmat câteva episoade din noul serial de televiziune “Wonder Woman”, în care joacă rolul personajului negativ.

Elizabeth Hurley a declarat în această săptămână, prin intermediul unui mesaj postat pe Twitter, că nu intenţionează să se căsătorească cu Shane Warne. Cei doi s-au cunoscut cu ocazia unei curse de cai, organizată în iulie, în comitatul West Sussex.

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.