Home » Cinema » Staruri » Cathriona White, 26 de ani, noua iubita a lui Jim Carrey

Cathriona White, 26 de ani, noua iubita a lui Jim Carrey

După ce actorul canadian Jim Carrey, în vârstă de 50 de ani, a fost fotografiat în compania noii sale iubite pe o plajă din Malibu, toată lumea a vrut să afle cine este noua cucerire.

Potrivit Daily Mail, aceasta este o irlandeză în vârstă de 26 de ani care a venit în Los Angeles pentru a urma o carieră în domeniul înfrumuseţării.

Tânăra Cathriona White provine dintr-un sat irlandez şi a venit în cetatea filmului pentru a face un curs de cosmetică. Se pare că a început să aibă succes, căci a făcut deja parte din echipele de make-up de pe mai multe platouri de filmare.

Jim şi Cathriona formează un cuplu de mai bine de o lună. Actorul pare să fi prins gustul pentru iubite mult mai tinere decât el, având recent o relaţie cu o studentă din Rusia în vârstă de 23 de ani.

Actorul, un star al filmelor de comedie, a fost căsătorit de două ori şi a fost logodit cu Renee Zellweger.

Jim Carrrey a avut apoi o relaţie de cinci ani cu modelul şi actriţa Jenny McCarthy, cu care are un fiu, şi părea să fi devenit un familist convins. Lucrurile nu s-au petrecut însă astfel şi după despărţirea de McCarthy, starul canadian a avut o serie de relaţii pasagere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*