Home » Cinema » Staruri » Angelina Jolie şi Brad Pitt s-au logodit

Angelina Jolie şi Brad Pitt s-au logodit

Angelina Jolie şi Brad Pitt, unul dintre cele mai celebre cupluri din lume, care au o relaţie de şapte ani şi au împreună şase copii, s-au logodit, data nunţii urmând să fie stabilită ulterior, potrivit purtătorului de cuvânt al actorului, citat de Reuters.

De-a lungul anilor, au existat mai multe zvonuri privind căsătoria celor două staruri, cei doi dezminţind de fiecare dată şi chiar spunând că se vor căsători numai dacă de acest privilegiu vor putea beneficia şi persoanele cu orientare homosexuală.

Vineri, însă, purtătorul de cuvânt al lui Brad Pitt a confirmat logodna celor doi, după ce Jolie a fost fotografiată în Los Angeles purtând un diamant uriaş pe degetul inelar pe care de obicei se poartă inelele de logodnă.

“Da, confirm. Este o promisiune pentru viitor, iar copiii lor sunt foarte fericiţi. Nu a fost încă stabilită o dată”, a spus Cynthia Pett-Dante, purtător de cuvânt al actorului.

Pitt, în vârstă de 48 de ani, şi Jolie, în vârstă de 36 de ani – botezaţi de presă Brangelina – au împreună şase copii, trei adoptaţi – Maddox, născut în august 2001, în Cambodgia, Zahara, născută în ianuarie 2005, în Etiopia, şi Pax, născut în noiembrie 2003, în Vietnam – şi trei biologici, Shiloh, născută în mai 2006, şi gemenii Knox şi Vivienne, născuţi în iulie 2008.

Starul filmului “Moneyball” declarase la începutul acestui an că, la presiunile copiilor, au luat în considerare căsătoria.

“Cred că această căsătorie înseamnă din ce în ce mai mult pentru copiii noştri. Am făcut această declaraţie, mai demult, că nu o vom face până ce toată lumea o va putea face (referindu-se la persoanele homosexuale, n.r.). Dar nu cred că ne vom putea sustrage”, a spus Pitt, într-un interviu acordat în ianuarie publicaţiei The Hollywood Reporter.

În 2005, Angelina Jolie şi Brad Pitt au interpretat rolul unui cuplu de asasini profesionişti în “Domnul şi doamna Smith/ Mr. & Mrs. Smith”. Atracţia dintre cele două staruri, atât de palpabilă pe marele ecran, s-a transpus în scurt timp şi în viaţa reală.

Astfel, Brad Pitt a divorţat de Jennifer Aniston în 2005, după patru ani şi jumătate de căsnicie, pentru a fi împreună cu Jolie.

Jolie a mai avut două scurte mariaje, cu actorii Billy Bob Thornton şi Jonny Lee Miller.

Brad Pitt este actor şi producător de film. El a primit un Glob de Aur şi alte trei nominalizări la prestigioasele premii, dar şi patru nominalizări la Oscar, pentru rolurile din filmele “Strania poveste a lui Benjamin Button”, “Armata celor 12 maimuţe”, “Moneyball” (cel mai bun rol principal şi cel mai bun lungmetraj).

Angelina Jolie, care a fost nominalizată pentru a doua oară la premiile Oscar în februarie 2009, pentru rolul din “Schimbul/ Changeling”, regizat de Clint Eastwood, a devenit celebră graţie rolului principal din franciza “Lara Croft”, a jucat în multe producţii cu succes la public, precum “Dl şi dna Smith”, “A Mighty Heart”, “Gia”, dar a câştigat şi premiul Oscar pentru rol secundar, în 2000, cu rolul din “Tinereţe furată/ Girl, Interrupted”. Ea a fost nominalizată la ediţia de anul acesta a Globurilor de Aur, la categoria “cel mai bun film într-o limbă străină”, pentru debutul său în regie, “In the Land of Blood and Honey”.

În urmă cu câteva zile, surse declarau pentru revista People că Jolie şi Pitt vor juca din nou împreună într-un film, pentru prima dată după lungmetrajul “Domnul şi doamna Smith”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*