Home » Cinema » Staruri » Alain Delon: Mireille Darc a fost femeia vietii mele

Alain Delon: Mireille Darc a fost femeia vietii mele

Mireille Darc “a fost femeia vietii mele” si “fara ea, pot sa ma duc si eu”, a declarat legendarul actor francez Alain Delon, intr-un interviu pentru Paris Match, dupa moartea acestei actrite emblematice pentru anii 1960-70, scrie AFP, citat de Hotnews.ro.

Actriţa şi regizoarea Mireille Darc (79 de ani), o stea a filmului francez, în anii ’60 şi ’70, s-a stins din viaţă după ce intrase în comă de cateva zile.

“Astazi, prefer sa am varsta pe care o am mai degraba decat 40 de ani. Nu as mai avea multi ani de trait fara ea, multi ani de suferit (…). Fara ea, pot pleca si eu”, a spus actorul, in varsta de 81 de ani, in acest interviu care va fi publicat joi si din care saptamanalul a publicat extrase.

“Ea a fost femeia vietii mele”, a marturisit Alain Delon. “Am fost atat de fericiti impreuna (…). A fost jumatatea mea. Nu ne puneam intrebari, ne completam”.

“Imi spun acum ca nu mai sufera. Cei care sufera sunt cei care raman. Asta imi face atat de mult rau! Merita atat de mult sa traiasca…”, a adaugat Alain Delon.

Mireille Darc a jucat în 50 de filme, printre care “Weekend”, al lui Jean-Luc Godard şi “Marele blond cu un pantof negru”, al lui Yves Robert. Timp de 15 ani a fost iubita si mentorul lui Alain Delon, alături de care a şi jucat în 13 filme. De altfel, Alain Delon a continuat să o considere femeia vieţii lui şi după ce s-au despărţit, în 1980.

Actrita va fi inmormantata vineri.

FOTO: Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*