Home » Cinema » Staruri » Actriţa Susan Sarandon se iubeşte cu un bărbat de două ori mai tânăr

Actriţa Susan Sarandon se iubeşte cu un bărbat de două ori mai tânăr

Actriţa Susan Sarandon, în vârstă de 65 de ani, are o relaţie cu un bărbat de două ori mai tânăr decât ea, potrivit presei de peste ocean, care a surprins-o pe vedetă în compania lui Jonathan Bricklin, în vârstă de 33 de ani, la turneul de tenis US Open, din New York.

La un moment dat, Jonathan a cuprins-o pe Susan pe după umeri cu braţul, iar ea l-a luat de mână, un gest tipic pentru doi îndrăgostiţi, conform fotografiilor, şi nu pentru nişte parteneri de afaceri, aşa cum cei doi pretindeau că sunt.

Jonathan Bricklin şi-a început relaţia cu actriţa în calitate de parteneri de afaceri, cei doi deschizând clubul de tenis de masă SPiN, în urmă cu câţiva ani. În 2009, reprezentantul actriţei a precizat că relaţia dintre cei doi este una “strict de afaceri”, conform ABCNews.com.

Acest lucru probabil că era valabil în urmă cu trei ani, însă în prezent se pare că relaţia lor a evoluat foarte mult spre o legătură amoroasă.

Susan Sarandon şi partenerul său de viaţă Tim Robbins s-au despărţit în decembrie 2009, după o relaţie de 23 de ani. Ei au împreună doi copii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*