Home » Cinema » Staruri » Actriţa Julianne Moore, cea de-a 2.507-a stea de pe Walk of Fame – FOTO

Actriţa Julianne Moore, cea de-a 2.507-a stea de pe Walk of Fame – FOTO

Actriţa americană Julianne Moore a primit, joi, cea de-a 2.507-a stea de pe Bulevardul Gloriei – Walk of Fame – din Hollywood, în cadrul unei ceremonii în care partenerii ei de pe marele ecran au salutat o artistă “răbdătoare şi generoasă”.

Cu o săptămână înainte de lansarea nord-americană a următorului ei film, “Carrie”, noua versiune cinematografică a legendarului film regizat de Brian De Palma, Julianne Moore a asistat la ceremonia de dezvelire a acestei stele care îi este dedicată, situată în faţa Pantages Theatre, una dintre sălile de spectacole istorice de la Hollywood.

De-a lungul carierei sale, Julianne Moore a fost nominalizată de patru ori la Oscar – pentru “Boogie Nights/ Jurnalul unei vedete de film porno” (1998), “The End of the Affair/ Sfârşitul aventurii” (2000), “Far from Heaven/ Departe de paradis” (2003) şi “The Hours/ Orele” (2003) -, de şase ori la Globul de Aur, de trei ori la BAFTA şi de nouă ori la premiile Sindicatului actorilor americani. Alături de restul distribuţiei din “Poveşti întretăiate/ Short Cuts” (1993), ea a obţinut un Glob de Aur pentru prestaţia din această peliculă.

FOTO: Zimbio

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*