Home » Cinema » Spartacus: Vengeance, pe 27 ianuarie 2012. Un trailer a fost lansat in aceste zile

Spartacus: Vengeance, pe 27 ianuarie 2012. Un trailer a fost lansat in aceste zile

Producatorii de la Starz au anuntat la aproape 2 luni de la moartea lui Andy Whitfield, eroul din popularul serial Spartacus, ca showul va reincepe cu sezonul 3, Spartacus: Vengeance pe 27 ianuarie 2012.

Tradat de romani. Transformat in sclav. Renascut in ipostaza de gladiator. Australianul de 29 de ani, Liam McIntyre va debuta in 3 luni in rolul lui Spartacus in serialul care a generat audiente record pentru postul TV american Starz.

Un trailer a fost lansat in aceste zile. Actiunea din noul sezon incepe la cateva saptamani dupa finalul exploziv din Spartacus: Blood and Sand, cand gladiatorii transforma intr-o baie de sange atacul asupra casei lui Batiatus. Capua ajune in ruine dupa acest masacru, alianta gladiatorilor este una subrezita.

Spartacus isi da seama ca aventura sa inceputa ca o razbunare asupra celor care i-au ucis nevasta se transforma in ceva mai mare. Noua lui misiune este sa construiasca o armata care sa elibereze hoardele de sclavi din Imperiul Roman.

Printre actorii care se intorc sunt Lucy Lawless ca Lucretia, Peter Mensah ca Oenomaus(sau Doctore) Manu Bennett, ca Crixus; Dustin Clare ca Gannicus; Nick E. Tarabay ca Ashur; Katrina Law ca Mira.

Dintre actorii noi: Craig Parker din Stapanul Inelelor va juca rolul lui Gaius Cladius Glaber, comandantul roman care l-a inrobit pe Spartacus si Cynthia Addai-Robinson va juca rolul sclavei Naevia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*