Connect with us

Premiere

Selena Gomez este fiica lui Dracula in animatia Hotel Transylvania

Published

on

Adam Sandler este Dracula iar Selena Gomez fiica sa intr-o animatie care a cucerit pe toata lumea la Festivalul de la Toronto. Hotel Transylvania este regizat de Genndy Tartakovsky, unul dintre cei mai apreciati realizatori de animatie ai zilelor noastre si castigator al trei premii Emmy.

Dracula revine pe marile ecrane intr-o serie de aventuri animate si pline de haz, aflate in regia lui Gendy Tartakovsk iar din distributie mai fac parte Kevin James, Fran Drescher, David Spade, CeeLo Green si Steve Buscemi. Acesta este al doilea film pe care Selena Gomez prezinta la Toronto in aceasta toamna, dupa drama Spring Breakers cu care a socat audientele in aceasta toamna.

Adam Sandler si Selena Gomes vor sa ne arate o lumea a vampirilor mai fermecatoare.Chiar dacă nu a mai realizat vreun film de lung-metraj pana acum, Genndy Tartakovsky a stat in spatele desenelor animate ale copilariei multora dintre noi: Dexter’s Laboratory, Samurai Jack si The Powerpuff Girls.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Premiere

FILME 2016: “Don’t Breathe”. Trei hoți pătrund prin efracție în casa unui orb…

Published

on

FILME 2016: "Don't Breathe". Trei hoți pătrund prin efracție în casa unui orb...

Thriller-ul “Don’t Breathe” a preluat conducerea box office-ului nord-american, detronând filmul cu antieroi ‘Suicide Squad’, care l-a dominat trei săptămâni consecutiv, potrivit cifrelor provizorii publicate duminică de Exhibitor Relations și citate de AFP.

“Don’t Breathe”, care a obținut în weekend-ul de lansare 26,1 milioane de dolari, relatează povestea a trei hoți care pătrund prin efracție în casa unui nevăzător pentru a comite un jaf, gândindu-se că va fi o lovitură ușoară, dar care se transformă pentru ei într-un coșmar.

Continue Reading

Premiere

FILME 2016: The Divergent Series: Allegiant / Seria Divergent: Allegiant

Published

on

Freeman Entertainment îi prezintă din 11 martie, la cinema, pe Shailene Woodley şi Theo James, alături de Zoë Kravitz, Miles Teller, Naomi Watts, Maggie Q şi Ansel Elgort, în premieră mondială pe marile ecrane din România, în „Seria Divergent: Allegiant”.

Filmul ,,Allegiant” are la bază best seller-ul omonim semnat de Veronica Roth şi reprezintă cea de-a treia parte a seriei „Divergent”.

Acţiunea din „Allegiant” îi va provoca pe Tris (Shailene Woodley) şi Four (Theo James) să reziste într-o nouă lume, mult mai periculoasă decât tot ce ştiau până acum.

Continue Reading

Premiere

Filme 2016: Zootopia – Zootropolis

Published

on

Astazi, 4 martie, pe marile ecrane din România, a avut premiera unul dintre cele mai aşteptate filme de animaţie ale anului, „Zootopia”/ „Zootropolis”.

„Zootropolis” de la Walt Disney Animation Studios este o comedie de aventuri regizată de Byron Howard („Tangled”, „Bolt”) şi Rich Moore („Wreck-It Ralph”, „The Simpsons”) şi co-regizată de Jared Bush („Penn Zero: Part-Time Hero”). Doi dintre regizori au filme nominalizate la Oscar: Howard a regizat filmul Disney din 2008 „Bolt”, iar Moore a regizat aventura din 2012 „Wreck-It Ralph”, care a fost produsă de Clark Spencer, producătorul „Zootropolis”.

Continue Reading

BACAU

SPORT

Facebook

diverse

diverse