Home » Cinema » Premiere » La CINEMA in 2015: 14 filme pe care trebuie sa le vezi anul acesta

La CINEMA in 2015: 14 filme pe care trebuie sa le vezi anul acesta

Suntem in a treia luna din 2015 si cred că e timpul sa vedem daca fanii filmelor de comedie au motive de bucurie mai mari decat in 2014. Iata treisprezece comedii care vor avea premiera în acest an şi care par foarte promiţătoare. Am selectat si comediile a căror trailere inca nu au apărut.

”Fast an Furios 7” – va fi lansat pe 3 aprilie
Furious 7 este continuarea seriei de succes în care Vin Diesel şi Paul Walker îşi reiau rolurile lui Dominic Toretto şi Brian O’Conner. Cu cazierul curăţat şi liniştiţi alături de vechii lor prieteni, cei doi încearcă să îşi facă o nouă viaţă

”The Avengers: Age of Ultron” – va fi lansat pe 1 mai
Ultron, robotul creat pentru a-i înlocui pe Răzbunători în apărarea Pământului, capătă conştiinţă şi declară că oamenii trebuie să moară până la unul.

“Tomorrowland” – va fi lansat pe 22 mai
Vom explora Tomorrowland, un ţinut magic aflat în pericol. Pentru a-l salva, eroul interpretat de George Clooney îi va cere ajutorul lui Casey, o tânără exploratoare, şi împreună îl vor înfrunta pe liderul oraşului, David Nix (Hugh Laurie).

”Jurassic World” – va fi lansat pe 12 iunie
Au trecut 22 de ani de la evenimentele din Jurassic Park, iar parcul de distracţii imaginat de vizionarul John Hammond este acum perfect funcţional. Milioane de turişti au venit anual pe Isla Nublar, plătind preţuri piperate pentru a vedea cu ochii lor dinozaurii readuşi la viaţă de tehnologii revoluţionare…

”Inside out” – va fi lansat pe 19 iunie
Abordarea este nouă şi interesantă: personajele principale sunt emoţiile (Bucuria, Furia, Dezgustul, Teama, Tristeţea) unei fetiţe, Riley. Inside Out le va vedea pe cele cinci protagoniste încercând să o facă pe Riley să suporte cât mai bine ruperea de viaţa ei din Minesota când părinţii ei trebuie să se mute la San Francisco. Dar ce se va întâmpla când emoţiile se vor lăsa şi ele dominate de emoţii?

”Ted 2” – va fi lansat pe 26 iunie
Buclucaşul urs de pluş are acum parte de o nouă provocare: trebuie să dovedească în instanţă că este o persoană, astfel încât să se poată căsători cu aleasa inimii lui. Amanda Seyfried o interpretează pe avocata care îl ajută pe Ted, iar din distribuţie mai fac parte, pe lângă Mark Wahlberg, Morgan Freeman. Liam Neeson şi David Hasselhoff.

”Terminator: Genisys” – va fi lansat pe 3 iulie
Terminator 5 va fi o cursă infernală pentru John Connor, care va ajuta forţele militare din trecut să lupte împotriva roboţilor care au găsit o cale de a transporta înapoi în timp şi alte maşinării de calibru mai mare.

”Minions” – va fi lansat pe 10 iulie
Animaţia va fi plină de giumbuşlucurile minionilor şi de conversaţiile lor neintiligibile, dar atât de amuzante.

”Misiune imposibilă 5” – va fi lansat pe 31 iulie (SUA)
Nu ştim prea multe detalii despre noul film, în afară de faptul că Ethan Hunt, interpretat de acelaşi Tom Cruise, se află iarăşi într-o misiune în care va trebui să înfrunte extraordinare pericole.

“Ant-Man” – va fi lansat pe 31 iulie
Doctorul biochimist Hank Pym folosește ultima sa descoperire, un grup de particule subatomice, cu scopul creării unei formule care modifică mărimea ființelor vii și care l-ar transforma într-un super erou.

“The Fantastic Four” – va fi lansat pe 7 august
Cei Patru Fantastici, o relansare contemporană a uneia dintre cele mai longevive echipe Marvel, are în centru patru renegaţi care se teleportează într-un univers alternativ şi plin de pericole, unde fizicul li se modifică fizicul în mod şocant.

”James Bond – Spectre” – va fi lansat pe 6 noiembrie
Următoarea producţie Bond, care va fi regizată de acelaşi Sam Mendes cu acelaşi Daniel Craig în rolul principal, îl va arunca pe agentul 007 într-o confruntare pe viaţă şi pe moarte cu teribila organizaţie teroristă SPECTRE.

”Jocurile foamei – Revolta, partea a II-a” – va fi lansat pe 20 noiembrie
În centrul districtelor răzvrătite se află în continuare Capitoliul, reşedinţa preşedintelui Snow. Devine evident că numai moartea acestuia va sfârşi tirania în Panem, aşa că un commando condus de Katniss are ca ţintă capturarea inamicului lor de moarte. O misiune plină de primejdii, care nu se sfârşi fără victime

”Star Wars – Episode VII – The Force Awakens” – va fi lansat pe 18 decembrie
O continuare a epopeei semnată de George Lucas. Încă nu ştim nimic concret despre subiectull filmului, în afară de faptul că, la 30 de ani de la evenimentele din Episodul VI, Imperiul galactic domină în continuare galaxia şi că rebelii luptă să-l răstoarne.

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.