Home » Cinema » Premiere » Filme noi 2014. Under the Skin – nu va destainuiti extraterestrului de sub pielea lui Scarlett Johanson!

Filme noi 2014. Under the Skin – nu va destainuiti extraterestrului de sub pielea lui Scarlett Johanson!

S-a lansat primul trailer pentru Under The Skin, o productie science-fiction originala si captivanta, in care Scarlett Johansson este o extraterestra ce ajunge pe Pamant.

In Under The Skin, Scarlett Johanson o interpreteaza pe Isserley/Laura, o soferita cu un decolteu generos si incredibil de frumoasa care culege autostopisti (barbati bine facuti) de pe autostrazile din Scotia si le asculta povestile pentru a afla daca cineva le va simti lipsa in cazul in care dispar.

Ea este membra a unei specii extraterestre, un tip de mamifere cu aspect de vulpe/lup pentru care carnea de vodsel este la mare pret. Isserley a suferit operatii numeroase, cu sechele extrem de dureroase, care au transformat-o dintr-o faptura patrupeda in om. Extratraterestrii care se numesc pe ei insisi oameni au in Scotia o ferma pentru vodseli, denumire pe care ei o dau oamenilor. Aici ei sunt adusi de Isserley sedati, pusi la ingrasat apoi transati, ambalati si transportati in lumile subterane ale extretarestrilor.

“Este o nebunie. Nu am mai facut un astfel de film in care subiectul este atat de incurcat. Joc rolul unui extraterestru care se afla sub pielea mea. Insa nu este un film science-fiction. Este un film care pune multe intrebari existentiale si care este mult mai complex decat o arata sinopsisul”, a declarat actrita intr-un interviu pentru Variety.

Filmul va fi lansat in cinematografe pe 4 aprilie 2014.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*