Home » Cinema » Premiere » Cameron Diaz, cuceritoare la premiera comediei What to Expect When You’re Expecting

Cameron Diaz, cuceritoare la premiera comediei What to Expect When You’re Expecting

Cameron Diaz a stralucit la premiera noului ei film, comedia What to Expect When You’re Expecting, care a avut loc in Londra.

Cameron Diaz arata mai bine ca niciodata la 39 de ani si a demonstrat-o pe covorul rosu de la What to Expect When You’re Expecting, unde a aparut alaturi de colegele ei de distributie Anna Kendrick si solista Cheryl Cole, care si-a facut debutul pe marile ecrane cu acest film.

Distributia filmului este una plina de nume mari, de la Cameron Diaz si pana la Jennifer Lopez, iar filmul urmareste povestea a cinci cupluri care se lupta cu sarcina grea de a deveni parinte.

Actrita joaca rolul unei antrenoare de fitness, care descopera ca este insarcinata cu partenerul ei de dans de la un show in stilul Dancing With Stars. Pentru ca este o impatimita a sportului, rolul a bucurat-o enom pe Cameron: “Trebuia sa fii consecvent cand vine vorba de fitness, dar ce mi-a placut la acest rol este ca m-am putut folosi de sport, ceea ce a fost minunat. Cred cu tarier ca este foarte important sa ai grija de corpul tau si nu doar astazi, ci pentru tot restul vietii. Eu ma mentin in forma pentru ca vreau ca la 60 de ani sa pot face tot ce fac si acum. Dar recunosc ca filmarile pentru acest film m-au extenuat putin: am facut sport, m-am antrenat, am dansat si simteam ca obosesc mai repede. Insa m-au amuzat sanii mei falsi, de mamica, pe care i-am purtat in film. In 2 ore am reusit sa imbatranesc 50 de ani, ajutata de machiaj si protetica, cel putin asa am simtit dupa ce m-am vazut in oglinda” a mai spus actrita despre film.

Cameron Diaz este o obisnuita a comediilor romantice, ea jucand in filme cu succes la public, precum “Mary cea cu vino-ncoa’/ Something About Mary” (1998), dar si in drama “Vanilla Sky – Deschide ochii” (2001) si in franciza “Ingerii lui Charlie”. Cameron Diaz a putut fi vazuta, recent, pe afisele filmelor “Cutia” si in comedia “Knight and Day”, in care joaca alaturi de Tom Cruise, dar si in comedia “Bad Teacher”, cu care a dat lovitura in box-office.

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.