Connect with us

Postere

Postere noi Sucker Punch

Published

on

Warner Bros Pictures a lansat zilele acestea cinci afise cu fetele care apar in Sucker Punch , vorbim despre Emily Browning, Vanessa Hudgens, Abbie Cornish, Jena Malone si Jamie Chung care arata cel putin interesant in aceste costume.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Postere

FILME 2016: The Legend of Tarzan (poster & video)

Published

on

Posterul pentru The Legend of Tarzan il are in centru pe actorul Aleksander Skarsgard, inconjurat de maimute. Filmul o mai are in distributie si pe frumoasa Margot Robbie, care va fi Jane.

The Legend of Tarzan este regizat de David Yates (Harry Potter and the Deathly Hallows) si are o distributie cu nume sonore ca Alexander Skarsgard, Margot Robbie, Christoph Waltz sau Samuel L. Jackson. Margot Robbie o va juca pe frumoasa Jane, pe care Tarzan va face orice sa o salveze.

Data de lansare pentru The Legend of Tarzan este 1 iulie 2016. Filmul va fi disponibil si in forma 3D sau IMAX.

Continue Reading

Postere

Poster pentru The Jungle Book (Cartea Junglei) – noua versiune

Published

on

Sambata, la D23 Expo, Disney a prezentat un nou poster pentru versiunea The Jungle Book (Cartea Junglei) a lui Jon Favreau.

Continue Reading

Postere

Poster pentru horror-ul Poltergeist (2015)

Published

on

Poltergeist a fost declarat drept unul dintre cele mai infricosatoare filme din toate timpurile. Lansat in 1982, productia a devenit una de referinta pentru genul horror, iar acum este readusa la viata intr-un nou remake.


Legendarul cineast Sam Raimi (Spiderman, Evil Dead, The Grudge) si regizorul Gil Kenan (Monster House) readuc povestea horror clasica, despre o familie a carei casa dintr-o suburbie devine bantuita de spirite rele. Familia va fi nevoita sa isi uneasca fortele si sa incerce orice le sta in putinta pentru ca fortele raului sa nu le rapeasca fiica definitiv.

Data lansare (Romania): 24 Iulie 2015

Continue Reading

BACAU

SPORT

Facebook

diverse

diverse