Home » Cinema » Paranormal Activity 3, cel mai bun horror din istorie ca incasari

Paranormal Activity 3, cel mai bun horror din istorie ca incasari

Horrorul “Paranormal Activity 3” s-a situat pe prima poziţie în box office-ul nord-american, încă de la premieră, cu încasări de 54,02 milioane de dolari, potrivit boxofficemojo.com.

A treia parte a francizei – Paranormal Activity 3 a adunat weekend-ul trecut 54 de milioane de dolari si a batut recordul pentru un film lansat toamna. Performanta este cu atat mai surprinzatoare cu cat in ultimele 4 luni in SUA nu au mai fost inregistrate incasari de peste 50 de milioane de dolari pentru un film intr-un weekend. (ultimul a fost Rise of the Planet of the Apes)

Filmul regizat de Henry Joost si Ariel Schulman a fost facut cu un buget de 5 milioane de dolari si a depasit ca incasari primele doua parti din serie. Cu niste actori necunoscuti si datorita eficientei cu care niste imagini filmate cu camera de mana creeaza o atmosfera infricosatoare, seria si-a pus dur amprenta asupra genului horror din ultimii ani.

Paranormal Activity 3 este cel mai bun horror din istorie ca incasari la debutul in cinematografe, scrie Hollywood Reporter. Se spune despre Activitate paranormala ca este unul dintre cele mai infricosatoare filme ale tuturor timpurilor. De data asta ne intoarcem in anii ’80 pentru si mai multa groaza. Partea a treia are o actiune care se desfasoara cu 18 ani inainte de cea din primul film al seriei si aflam povestea originii blestemului demonic care o urmareste pe Katie si familia sa si cum a aparut creatura care o bantuie.


Paranormal Activity 3 Trailer

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.