Connect with us

Monica Bellucci

Robert De Niro s-a uitat fascinat direct în decolteul actriţei Monica Bellucci

Published

on

Robert De Niro a fost surprins în timp ce se uita fascinat la decolteul actriţei Monica Bellucci, sâmbătă seara, în timp ce se aflau pe scena celei de-a 61-a ediţii a Festivalului de Muzică de la Sanremo, informează dailymail.co.uk.

Robert De Niro şi Monica Bellucci s-au aflat împreună pe scenă, sâmbătă seara, la Festivalul de Muzică de la Sanremo. Cei doi au promovat cel mai recent proiect în care au jucat împreună, lungmetrajul “Manuale d’amore 3” .

Purtând o spectaculoasă rochie neagră, foarte decoltată, actriţa italiană Monica Bellucci a dorit să îl salute pe De Niro, dar i-a oferit actorului şi colegului ei din distribuţia filmului “Manuale d’amore 3”, Robert De Niro, mai mult decât s-ar fi aşteptat acesta.

Astfel, în momentul în care Monica Bellucci s-a aplecat înspre Robert De Niro, actorul în vârstă de 68 de ani s-a uitat fascinat direct în decolteul celebrei actriţe, în vârstă de 46 de ani, potrivit fotografiilor surprinse la eveniment.

Celebra actriţă, căsătorită cu nu mai puţin celebrul Vincent Cassel, nu şi-a uitat nici fanii, cărora le-a transmis un sărut.

De Niro a părut fericit şi relaxat cât timp a stat alături de Monica Bellucci, pe scena festivalului, răspunzând întrebărilor referitoare la filmul “Manuale d’amore 3”, care va avea premiera în Italia pe 25 februarie. Totodată, la un moment dat, De Niro a salutat-o şi pe Elisabetta Canalis, iubita actorului George Clooney, starleta italiană fiind una dintre gazdele evenimentului.

În filmul “Manuale d’amore 3”, Bellucci joacă rolul unei femei de care se îndrăgosteşte un profesor american (Robert De Niro). Primele două părţi ale proiectului “Manuale d’amore” au adus încasări totale de 43 de milioane de dolari numai în Italia.

Monica Bellucci s-a născut în Città di Castello, din regiunea italiană Perugia, şi este considerată una dintre cele mai frumoase actriţe europene. Iniţial, ea a început o carieră în domeniul juridic, dar, în timp ce era studentă, a lucrat ca fotomodel. A debutat ca actriţă în 1990, în producţii de televiziune, iar la Hollywood a devenit cunoscută în 1992, cu rolul din filmul “Dracula” al lui Francis Ford Coppola. Rolul din “L’appartement” (1996) a propulsat-o ca star. A mai jucat în “Malena” (2000), “Suspect de crimă/ Under suspicion” (2000), “Frăţia lupilor/ Le Pacte des loups” (2001), dar şi în şocantul “Ireversibil/ Irreversible”, de Gaspar Noe, alături de soţul său, actorul Vincent Cassel.

Actorul, regizorul şi producătorul Robert De Niro, în vârstă de 67 de ani, este considerat unul dintre cei mai talentaţi şi mai influenţi cineaşti din toate timpurile. Dublu câştigător al premiului Oscar, pentru rolurile din “Naşul: Partea II” (1975) şi “Taurul furios/ Raging Bull” (1981), De Niro a făcut multe alte roluri memorabile, în special sub bagheta regizorală a lui Martin Scorsese, în filme precum “Şoferul de taxi/ Taxi Driver” (1976), “Băieţi buni/ Goodfellas” (1990), “Promontoriul groazei/ Cape Fear” (1991) şi “Casino” (1995). El este, de asemenea, unul dintre fondatorii celebrului Festival Internaţional de Film Tribecca de la New York, înfiinţat în 2002.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Monica Bellucci

O fotografie cu Monica Bellucci nud, cenzurata de Instagram!

Published

on

O fotografie cu Monica Bellucci realizată de fotograful Fred Meylan, pentru revista Paris Match, a fost cenzurată cu steluțe pe părțile intime ale actriței, imaginea fiind considerată prea provocatoare, potrivit agerpres.ro.

Este una din fotografiile cele mai comentate ale momentului: Monica Bellucci fotografiată nud într-o piscină pentru coperta revistei Paris Match.

În ciuda faptului că este o imagine artistică, cei de la Instagram au considerat-o prea provocatoare și au impus cenzura.

FOTO: Facebook

Continue Reading

Monica Bellucci

Monica Bellucci a pozat pentru revista “Esquire”

Published

on

Actriţa Monica Bellucci a realizat un pictorial cu adevarat sexy si provocator pentru ediţia din Mexic a revistei Esquire.

FOTO: Twitter

Continue Reading

Monica Bellucci

Monica Bellucci flirtează cu Raphaël Enthoven

Published

on

La un an de la despărţirea de actorul francez Vincent Cassel (48 de ani), frumoasa actriţă Monica Bellucci (50 de ani) flirtează cu Raphaël Enthoven, în vârstă de 39 de ani, potrivit publicaţiei “Novella 2000”.

 

 

Continue Reading

diverse