Connect with us

Monica Bellucci

Monica Bellucci, noua imagine a liniei de cosmetice Dolce & Gabbana

Published

on

Monica Bellucci este imaginea unei noi colecţii de rujuri Dolce&Gabbana, creată de casa italiană în onoarea actriţei, relatează dailymail.co.uk.

Bellucci se alătură astfel actriţelor Scarlett Johansson şi Felicity Jones, care promovează de asemenea cosmeticele Dolce&Gabbana.

Actriţa în vârstă de 47 de ani este prietenă de mai mult timp cu duoul de designeri compatrioţi Domenico Dolce şi Stefano Gabbana, care, în semn de loialitate şi apreciere pentru această frumuseţe a marelui ecran au lansat o colecţie de rujuri care îi poartă numele.

Produsele, care celebrează “magnetismul extraordinar” al vedetei, vor fi disponibile în ediţie limitată.

“Cu celebrele sale buze pline, ten impecabil şi privire îndrăzneaţă şi expresivă, (Monica Bellucci n.r.) exprimă ironia, misterul şi şarmul care alcătuiesc însăşi esenţa femeii Dolce&Gabbana”, se arată într-un comunicat al casei de modă.

Celebră pentru senzualitatea şi rotunjimile sale voluptoase, Bellucci a mai pozat pentru Dolce&Gabbana şi la lansarea colecţiei de prêt-à-porter pentru primăvara anului 2012.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Monica Bellucci

O fotografie cu Monica Bellucci nud, cenzurata de Instagram!

Published

on

O fotografie cu Monica Bellucci realizată de fotograful Fred Meylan, pentru revista Paris Match, a fost cenzurată cu steluțe pe părțile intime ale actriței, imaginea fiind considerată prea provocatoare, potrivit agerpres.ro.

Este una din fotografiile cele mai comentate ale momentului: Monica Bellucci fotografiată nud într-o piscină pentru coperta revistei Paris Match.

În ciuda faptului că este o imagine artistică, cei de la Instagram au considerat-o prea provocatoare și au impus cenzura.

FOTO: Facebook

Continue Reading

Monica Bellucci

Monica Bellucci a pozat pentru revista “Esquire”

Published

on

Actriţa Monica Bellucci a realizat un pictorial cu adevarat sexy si provocator pentru ediţia din Mexic a revistei Esquire.

FOTO: Twitter

Continue Reading

Monica Bellucci

Monica Bellucci flirtează cu Raphaël Enthoven

Published

on

La un an de la despărţirea de actorul francez Vincent Cassel (48 de ani), frumoasa actriţă Monica Bellucci (50 de ani) flirtează cu Raphaël Enthoven, în vârstă de 39 de ani, potrivit publicaţiei “Novella 2000”.

 

 

Continue Reading

diverse