Home » Cinema » Maia Morgenstern îşi desface… picioarele! FOTO

Maia Morgenstern îşi desface… picioarele! FOTO

Mereu diferită, pentru fiecare rol pe care îl interpretează, Maia Morgenstern continuă să surprindă la aproape fiecare apariţie.

CANCAN.ro a intrat în posesia unei fotografii incendiare cu actriţa în vârstă de 50 de ani, care o înfăţişează într-o poziţie în care nu ţi-ai fi imaginat-o sub nici o formă. Dacă nu i s-ar vedea chipul, ai zice că este o adolescentă cu mulţi ani de experienţă într-ale dansului sau gimnasticii.

La vârsta de 50 de ani, Maia Morgenstern arată impecabil, astfel încât îşi permite să poarte fără nici un fel de probleme maiou mulat şi colanţi. Mai mult, artista se laudă cu o elasticitate de invidiat şI în numai câteva secunde, a făcut un şpagat perfect, spre uimirea tuturor celor din jur. Secretul ei este, aşa cum a dezvăluit, în exclusvitate pentru CANCAN, în primăvara acestui an, yoga. Graţie tatălui ei, artista practică yoga constant, de la vârsta de cinci ani, de cel puţin trei ori pe săptămână, acest timp de gimnastică ajutând-o să capate atât un corp de invidiat, dar şI o relaxare totală.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*