Home » Cinema » Lea Michele, actrita cu cel mai frumos par de la Hollywood

Lea Michele, actrita cu cel mai frumos par de la Hollywood

Unul dintre cele mai populare seriale ale momentului printre adolescentii americani, Glee a ajuns la finalul sezonului 3. Marti, 7 milioane de spectatori au urmarit-o pe Lea Michele, actrita cu o voce minunata, pentru a vedea cum se incheie inca un capitol din serialul fenomen care a readus musicalul pe micile ecrane.

La doar 25 de ani, Lea Michele este una dintre cele mai apreciate tinere celebritati de la Hollywood. Aceasta si-a inceput cariera de mica: la 8 ani aparea deja pe Broadway si a ramas constant in lumea teatrului insa in 2009, viata ei s-a schimbat complet cand a primit rolul lui Rachel Berry, o adolescenta extrem de talentata, aspiranta la statutul de star, in serialul Glee.

“Am fost aruncata intr-o lume destul de straina de mine, acest rol este primul job in televiziune, dar singurul lucru care ma facea sa ma simt in largul meu a fost faptul ca ma pricep sa cant.” a spus actrita pentru Washington Post.

Glee este un serial american de succes, care combina elemente de drama, comedie si musical, si care a devenit un adevarat fenomen in America.

Serialul urmareste povestea tinerilor membri din clubului Glee al liceului McKinley, care incearca sa reinveteze clubul si sa castige concursurile nationale, dovedind cat de talentati sunt.

Invitata la David Letterman zilele trecuta, actrita a avut o aparitie de senzatie intr-o rochie alba si decoltata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*