Home » Cinema » FOTO: La La Land, cu Emma Stone si Ryan Gosling

FOTO: La La Land, cu Emma Stone si Ryan Gosling

La La Land, în care Emma Stone joacă alături de Ryan Gosling, este un omagiu adus perioadei de aur a musicalului la Hollywood. Primit cu căldură de critici, filmul spune povestea Miei (Stone), o ospătăriţă dornică să ajungă celebră la Hollywood, şi a lui Sebastian (Gosling), un cântăreţ de jazz în căutarea faimei. Atraşi unul de altul, însă dedicaţi viselor ce-i mână spre succes şi popularitate, cei doi sunt puşi în faţa unor alegeri extrem de dificile.

Într-un discurs ţinut cu ocazia lansării, în cadrul Festivalului de Film de la Veneţia (31.08 – 10.09) a noului său film, La La Land, actriţa Emma Stone a subliniat o trăsătură negativă a tinerilor de astăzi – cinismul, preocuparea exesivă pentru critică şi batjocură, ce sunt, adesea, un impediment în calea realizării, prin efort şi exemplu personal, a viselor lor.

„Personajele din film poate că privesc cu cinism ceea ce li se întâmplă, însă filmul în sine nu are nimic de-a face cu cinismul; îţi arată cât de important este, de fapt, să visezi, să speri şi să munceşti din greu pentru a obţine ceea ce-ţi doreşti. Cred că tinerii de azi sunt mult prea sfidători, iau în râs orice şi văd numai defectele din jurul lor. Acest film este despre ceea ce mi-aş dori să vad că fac cei tineri: să muncească din greu pentru a-şi îndeplini visele, în loc să se abandoneze unei atitudini cinice”, a declarat actriţa, citată de publicaţia The Guardian.

FOTO: Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*