Home » Cinema » Kristen Stewart, una dintre cele mai detestate actrite de la Hollywood

Kristen Stewart, una dintre cele mai detestate actrite de la Hollywood

Starul de 22 de ani a ajuns de la tanara timida si vedeta adorata de milioane de fani una dintre cele mai detestate actrite de la Hollywood, cel putin asa noteaza tabloidul The Sun.

Robert Pattinson si Kristen Stewart au fost pana acum o saptamana Printul si Printesa de la Hollywood, insa scandalul de infidelitate a facut-o pe actrita de 22 de ani cea mai urata femeie a momentului din showbiz, scriu britanicii.

“Kristen este cea mai detestata femeie de la Hollywood. Publicul feminin a cautat un motiv sa nu o placa iar acum l-a gasit. Armatele de sustinatoare ale lui Robert Pattinson vor boicota filmele ei. Ii va lua mult timp sa-si revina personal si profesional”, a declarat un producator de film pentru The Sun.

Kristen a fost vazuta de curand pe marele ecrane in doua proiecte diferite: recentul filmat On the Road regizat de Walter Salles si bazat pe romanul lui Jack Kerouac; si in Snow White and the Huntsman in care jucat alaturi de Chris Hemsworth si Charlize Theron si care a fost regizat de Rupert Sanders, barbatul cu care a avut o aventura ce i-a pus capat relatiei cu Robert Pattinson.

In toamna acestuia an, actrita aduce pe marile ecrane ultima parte a povestii de dragoste dintre un vampir si o muritoare: Saga Amurg: Zori de Zi – Partea II. Producatorii se asteapta la incasari mondiale de peste 700 de milioane de dolari ceea ce ar ridica valoarea totala a francizei despre vampiri la peste 3 miliarde de dolari.

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.