Home » Cinema » Justin Bieber şi Selena Gomez, atracţia serii la Premiile Oscar – FOTO

Justin Bieber şi Selena Gomez, atracţia serii la Premiile Oscar – FOTO

Justin Bieber a venit însoţit la petrecerea de după Premiile Oscar organizată de Vanity Fair, de către iubita sa neoficială, Selena Gomez. Cei doi “porumbei” au fost atracţia ziariştilor după ce, îmbrăcaţi elegant fiind, nu s-au pierdut din priviri toată seara. Justin a fost foarte drăgăstos cu Selena în faţa aparatelor de fotografiat şi ca un gentelman, a ţinut-o tot timpul de mână.

Selena a purtat o superba rochie rosie lunga de matase, cu talia marcata si trena scurta, la care a asortat un clutch rosu de la Judith Leiber, pantofi Brian Atwood si bijuterii aurii – cercei lungi si o bratara, de la Lorraine Schwartz.

Justin Bieber a avut un costum negru, iar batista rosie din buzunar parea aproape din acelasi material din care a fost croita rochia Selenei. A avut si el o bratara, dar neagra si in cu totul alt gen.

Atat rochia ei cat si costumul lui au fost de la Dolce&Gabbana.

Mai mult, cei doi s-au tinut de mana, au ras tot timpul si s-au simtit foarte bine impreuna. Justin ii arunca din cand in cand priviri galese Selenei, asa ca putem banui lejer ca intre ei e mai mult decat o profunda prietenie, asa cum sustin in fata publicului.

FOTO: Facebook

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*