Home » Cinema » Jennifer Lawrence » OSCAR 2013: Jennifer Lawrence, căzătură spectaculoasă în drum spre scenă

OSCAR 2013: Jennifer Lawrence, căzătură spectaculoasă în drum spre scenă

Jennifer Lawrence a primit premiul Oscar pentru cea mai bună actriţă în rol principal, pentru prestaţia din “Silver Linings Playbook”. Actrița a căzut în timp ce se îndrepta spre scenă pentru a-și ridica premiul.

Vizibil emoţionată, actriţa s-a împiedicat în rochie şi a căzut în momentul în care a urcat pe scenă pentru a-şi primi premiul.

“Nu stati in picioare, stiu ca m-am impiedicat. Este uimitor. Le multumesc colegelor mele nominalizate, sunteti extraordinare. Ii multumesc echipei cu care am lucrat. La multi ani Emmanuelle” a spus actrita care la 22 de ani a luat primul Oscar. Lawrence a fost complet naucita si nu ii venea sa creada ca a luat Oscarul. Actrita n-a uitat ca azi e ziua lui Emmnuelle Riva, care a implinit 86 de ani si a fost nominalizata la aceeasi categorie.

Jennifer Lawrence este una dintre cele mai populare tinere actrite ale momentului impresionand in 2012 cu rolurile din The Hunger Games si Silver Linings Playbook. Jennifer Lawrence s-a pregatit pentru rolul lui Tiffany impreuna cu fratele ei, inainte de a da proba online pe Skype, in casa tatalui ei din Louisville, Kentucky. “Multe vedete de la Hollywood si-au dorit acest rol, insa Jennifer ne-a surprins pe toti. Ne-a lasat fara cuvinte. In ciuda varstei sale, este foarte inteleapta. Interpreteaza tot felul de roluri. Poate avea 30, 40 sau 20 de ani.” a declarat regizorul David O Russell .

FOTO: dailymail.co.uk

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.