Home » Cinema » Jennifer Lawrence » Jennifer Lawrence o devanseaza pe Kristen Stewart in preferintele tinerilor din SUA

Jennifer Lawrence o devanseaza pe Kristen Stewart in preferintele tinerilor din SUA

Este pe cale sa ajunga una dintre cele mai bine platite actrite din lume, la 21 de ani este deja recunoscuta ca una dintre cele mai valoroase tinere vedete de film si mai mult decat atat presa americana o considera un model pentru adolescentii din SUA. Jennifer Lawrence o devanseaza pe Kristen Stewart in preferintele tinerilor de peste ocean.

Jennifer Lawrence o detroneaza pe Kristen Stewart in preferintele tinerelor americance iar producatorii de la Hollywood o cauta din ce in ce mai mult, scrie Huffington Post.

Actrita Jennifer Lawrence, care o interpreteaza pe Katniss in filmul Jocurile Foamei, a fost aleasa in topul creat de Vulture al celor mai valorosi actori. Jennifer ocupa pozitia a 16-a din 100, dupa Tom Cruise si Daniel Radcliffe. Pe primul loc in top se afla actorul Robert Downey Jr., care a jucat in filme precum Iron Man, The Avengers sau Sherlock Holmes. Jennifer Lawrence este cea mai tanara actrita prezenta atat de sus in acest clasament, Kristen Stewart gasindu-se abia pe locul 38.

Jennifer a fost aleasa in top, potrivit organizatorilor, datorita talentului actoricesc de care a dat dovada in Jocurile Foamei, X-Men si Winter’s Bone, dar si pentru aspectul ei fizic si atitudinea ei relaxata care o fac atractiva pentru reviste. De asemenea, actrita a fost, pana acum, pe copertele a sase reviste. Cu multe roluri de profil inalt, inclusiv la continuarile francizelor X-Men si Jocurile Foamei in viitor, sansele vor fi aproape sigur in favoarea ei.

Actrita care va implini pe 15 august 22 de ani va lansa doua filme noi extrem de asteptate in 2012 – “House at the End of the Street”, un horror in care joaca alaturi de Elizabeth Shue si Max Thieriot si “Silver Linings Playbook” unde colaboreaza cu Bradley Cooper. Actrita a anuntat ca in 2014 va reveni in rolul lui Raven / Mystique in seria X-Men.

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.