Home » Cinema » Jennifer Lawrence » Jennifer Lawrence, la un pas de moarte! O pastila i-a ramas blocata in gat!

Jennifer Lawrence, la un pas de moarte! O pastila i-a ramas blocata in gat!

Actrița Jennifer Lawrence s-a înecat cu o pastilă pe platourile de filmare ale filmului ”The Hunger Games: Mockingjay – Part 2”, fiind salvată de colegul ei, actorul Woody Harrelson.

jennifer-lawrence-and-woody-harrelson“Jennifer tocmai înghiţise un pumn de vitamine, cu un pahar de apă, dar o pastilă i s-a oprit în gât. Deodată a început să se înece, să se sufoce, ducând mâna la gât în timp ce faţa i se înroşea. Toată lumea din jur a îngheţat, neştiind cum să procedeze. Dar când cineva din echipa de filmare a strigat «Ajutor!», Woody a alergat şi a lovit-o repede pe spate. Când acest lucru nu a mers, a cuprins-o cu braţele, a strâns-o puternic de două ori, iar pastila i-a eliberat căile respiratorii “, a declarat o sursă pentru The National Enquirer, informează contactmusic.com.

Jennifer Lawrence i-a mulţumit actorului Woody Harrelson că i-a salvat viaţa, precizând că i s-a făcut teamă întrucât şi-a dat seama că ar fi putut să moară.

“Mi-ai salvat viaţa. Chiar nu puteam să respir (…). Am crezut că o să mor”, ar fi spus Jennifer Lawrence, conform aceleiaşi surse.

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.