Home » Cinema » Jane Seymour (67 de ani) a pozat pentru Playboy

Jane Seymour (67 de ani) a pozat pentru Playboy

Actriţa britanică Jane Seymour, starul serialului “Dr. Quinn”, în vârstă de 67 de ani, a pozat pentru revista Playboy, fiind dovada vie că o femeie poate fi sexy la orice vârstă, informează public.fr.

La 67 de ani, actriţa s-a decis să se dezbrace a treia oară pentru cititorii Playboy, potrivit unui anunţ al acesteia publicat pe platforma Instagram. Actriţa a publicat cu această ocazie şi o fotografie din timpul şedinţei pentru Playboy, în care apare îmbrăcată într-un furou şi o jachetă din lână.

“Sunt încântată să împărtăşesc cu voi acest lucru. Am fost recent fotografiată şi intervievată, în casa mea, de cei de la revista Play­boy. Am făcut dezvăluiri despre cariera mea, familie şi despre faptul că mă simt mai bine ca oricând la 67 de ani… şi dincolo de asta!”, a scris actriţa, care a adăugat că se simte “mai sexy ca oricând”.

Jane Seymour s-a născut pe 15 februarie 1951, în Hayes, Middlesex, Marea Britanie. În 1973, devine fata Bond în filmul “Pe cine nu laşi să moară”, unde joacă alături de Roger Moore, apoi este distribuită în serialul “The Odine Line” (1973) şi, în acelaşi an, apare în seria “Frankenstein: The True Story”. În 1982, câştigă un Glob de Aur pentru interpretarea din miniseria de televiziune “La est de Eden”, iar, în 1988, este recompensată cu premiul Emmy pentru rolul din “Onassis: The Richest man in the World”. În acelaşi an, aceasta este nominalizată la premiul Emmy pentru rolul Natalie Henty din “War and Remembrance”.

Între 1993 şi 1998 va juca în serialul de succes “Dr.Quinn”, unde interpretează o femeie-doctor din secolul al XIX-lea, alături de actorul Joe Lando, fiind nominalizată la premiile Emmy şi Globurile de Aur. În 1996, câştigă Globul de Aur pentru cea mai bună actriţă într-un serial de televiziune cu rolul din “Dr. Quinn”.

FOTO: Playboy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*