Home » Cinema » Immortals – Nemuritorii 3D: Războiul Zeilor, in cinematografe din 11 noiembrie 2011

Immortals – Nemuritorii 3D: Războiul Zeilor, in cinematografe din 11 noiembrie 2011

Produs de Universal Pictures si Relativity Media si cu un buget de 75 de milioane de dolari – Immortals este un film hardcore action care readuce la viata miturile grecesti ale lui Tezeu si ale minotaurului intr-un stil vizual pe care regizorul Tarsem Singh il numeste “Caravaggio meets Fight Club”.

Revista Empire a notat filmul cu 3 stele din 5 si a numit prestatia lui Henry Cavill una impresionanta iar filmul – o aventura ultra-violenta in istoria Greciei ce nu dezamageste. Britanicul de 28 de ani a dezvaluit ca s-a antrenat chiar si 8 ore pe zi pentru a juca rolul lui Tezeu si ca s-a ales cu vanatai si rani cat pentru o viata intreaga in timpul filmarilor.

“In februarie ma antrenam chiar si 8 ore pe zi, timp de 5 zile pe saptamana. A fost o pregatire nebuna. Am lucrat foarte mult la miscarile de scena astfel incat coreografia de lupta si cascadoriile sa nu fie atat de solicitante in momentul in care au inceput filmarile. Deci pregatirea fizica a fost extensiva si obositoare” a declarat Cavill pentru Access Hollywood.

“M-a atras foarte mult viziunea pe care Tarsem Singh a avut-o pentru acest film. Lumea pe care el a creat-o este una minunata, uluitoare si care iti taie respiratia. In acelasi timp este intunecata, brutala si inspaimantatoare. Este o adevarata sarbatoare pentru ochi si pompeaza foarte multa adrenalina” a mai dezvaluit acesta. Pelicula este produsa de oamenii din spatele filmelor “300” si “Shutter Island”

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.