Home » Cinema » Fetiţa lui Tom Cruise a lansat moda tocurilor la 3 ani

Fetiţa lui Tom Cruise a lansat moda tocurilor la 3 ani

Poartă tocuri de la 3 ani, îşi alege singură hainele din magazine şi este considerată cel mai influent copil când vine vorba de moda pentru cei mici. Suri Cruise, fetiţa lui Tom Cruise şi Katie Holmes, căci despre ea e vorba, a reuşit să-i facă pe creatorii de încălţări pentru copii să lanseze o linie de pantofi cu toc potriviţi fetiţelor cu vârsta de la 3 ani în sus.

Abia puşi pe rafturi, pantofii au generat adevărate controverse printre părinţi, medici şi vânzători. Cei din urmă spun că pantofii se vând, părinţii spun că arată ca şi cum copilele de câţiva ani ar lucra în cluburi de noapte, medicii spun că le afectează creşterea, psihologii spun că duc la o sexualizare prematură.

Suri Cruise, acum în vârstă de patru ani, poartă frecvent pantofiori cu toc, lucioşi, asortaţi la rochii elegante şi poşete plic sau supradimensionate. Deşi părinţii ei au fost acuzaţi că îi fură copilăria şi nu o lasă să aleagă ca un copil obişnuit, cei doi au răspuns că nu îi influenţează cu nimic algerile micuţei, care are un stil vestimentar mai bine definit decât al mamei ei. De altfel, editorii de modă de la revistele de profil de peste hotare spun că Suri influenţează nu doar liniile de îmbrăcăminte, ci şi pe cele de accesorii sau chiar tunsorile fetiţelor.

Ortopezii spun că afecţiunile provocate de micii pantofiori vor fi tratate doar chirurgical.

Fiica lui Cruise şi Holmes, Suri, numită “TomKitten” de către mass-media, s-a născut pe 18 aprilie 2006, la Centrul de Sanatate Saint John’s ,în Santa Monica, California.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*