Home » Cinema » Disney pregătește un remake al desenului animat Doamna și Vagabondul

Disney pregătește un remake al desenului animat Doamna și Vagabondul

Compania americană Disney intenționează să transforme legendarul desen animat Lady and The Tramp în film de lung metraj cu live action. Un film care va fi apoi difuzat numai pe platforma lor de streaming, anuntă hotnews.ro

După succesul inregistrat de remake-urile Cenușăreasa în 2015 și Frumoasa și bestia în 2017, și pregătirea celor ale Lion King și Mulan în 2019, în 2020, Disney se bazează foarte mult pe clasici pentru a atrage cat mai mulți adepţi.

Lady and The Tramp este un film de animație ce prezintă o minunată poveste de dragoste între două personaje. Lady, o frumoasă cățelușă cocker spaniel auriu, ajunge într-o parte rău famată a orașului unde îl întâlnește pe Trump, un vagabond metis, care o salvează din ghearele unor câini nemiloși. Cățelușa decide să-și părăsească actuala locuință din cauza unei bone ce trebuia să stea cu copilul familiei cât timp părinții sunt plecați din oraș. Femeia încearcă să pună botniță cățelușei și să o scoată la plimbare. Povestea de dragoste se întretaie cu momente de acțiune și suspans, care dau o savoare deosebită filmului. Un desen animat pentru cei mari și cei mici al celebrei case de producție Disney.

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.