Home » Cinema » Christina Hendricks, roscata cu cel mai indraznet decolteu de la Hollywood

Christina Hendricks, roscata cu cel mai indraznet decolteu de la Hollywood

Intr-o industrie in care 90-60-90 sunt dimensiunile sfinte pentru un trup de diva, Christina Hendricks (33 de ani), roscata din mult-apreciatul serial “Mad Men”, face, cu siguranta, nota discordanta.

Daca, la inceput, tabloidele o criticau pentru tinutele ei provocatoare din care parea ca “explodeaza”, cu timpul, ochiul criticilor s-a obisnuit cu schimbarea de peisaj pe care o aducea Hendricks. Nu doar atat, dar, in prezent, Christina Hendricks este considerata “noul ideal de frumusete de la Hollywood”.

Anul trecut, cititoarele editiei americane a revistei “Esquire” au desemnat-o cea mai sexy femeie din lume datorita trupului ei de clepsidra si a formelor sale generoase.

Astfel de titluri nu o flateaza deloc pe Hendricks, ba chiar o frustreaza. “Am muncit pe rupte in «Mad Men», dar nimeni nu vorbeste despre altceva decat despre corpul meu”, a declarat actrita intr-un interviu.

Christina Hendricks s-a nascut la Knoxville, in statul american Tennessee, la data de 03 mai 1975. Si-a petrecut copilaria la Twin Falls, in statul Idaho si adolescenta in Fairfax, statul Virginia.

Inca din perioada scolii primare a fost interesata de actorie si indrumata de mama ei a jucat in piese de teatru muzical, in cadrul unei companii din Twin Falls, Junior Musical Playhouse.

Si-a vopsit parul rosu de la 10 ani si i se spunea Barbie.

In timpul liceului, la High School Fairfax din Virginia, a jucat in cateva piese de teatru. Era o adolescenta rebela si a aparut la cursuri cu parul ras in partea din spate a capului.

A debutat in 2009 si a aparut in peste 15 filme de televiziune si seriale ca: Sorority, Angel , ER , Without a Trace, Las Vegas, Cold Case, Jake in Progress, Mad Men, Life .

A jucat in filmede lung metraj ca La Cucina, South of Pico.
A aparut in videoclipuri ca cel numit Ghost Inside , al formatiei rock Bells Broken şi One Hit Wonde al formatiei Everclear din Portland.

Cele mai recente filme: Leonie, Family Tree si Life as We Know It, din 2010.

Este casatorita cu actorul Geoffrey Arend din anul 2009 si locuieste la Los Angeles.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*