Home » Cinema » Christina Hendricks, roscata cu cel mai indraznet decolteu de la Hollywood

Christina Hendricks, roscata cu cel mai indraznet decolteu de la Hollywood

Intr-o industrie in care 90-60-90 sunt dimensiunile sfinte pentru un trup de diva, Christina Hendricks (33 de ani), roscata din mult-apreciatul serial “Mad Men”, face, cu siguranta, nota discordanta.

Daca, la inceput, tabloidele o criticau pentru tinutele ei provocatoare din care parea ca “explodeaza”, cu timpul, ochiul criticilor s-a obisnuit cu schimbarea de peisaj pe care o aducea Hendricks. Nu doar atat, dar, in prezent, Christina Hendricks este considerata “noul ideal de frumusete de la Hollywood”.

Anul trecut, cititoarele editiei americane a revistei “Esquire” au desemnat-o cea mai sexy femeie din lume datorita trupului ei de clepsidra si a formelor sale generoase.

Astfel de titluri nu o flateaza deloc pe Hendricks, ba chiar o frustreaza. “Am muncit pe rupte in «Mad Men», dar nimeni nu vorbeste despre altceva decat despre corpul meu”, a declarat actrita intr-un interviu.

Christina Hendricks s-a nascut la Knoxville, in statul american Tennessee, la data de 03 mai 1975. Si-a petrecut copilaria la Twin Falls, in statul Idaho si adolescenta in Fairfax, statul Virginia.

Inca din perioada scolii primare a fost interesata de actorie si indrumata de mama ei a jucat in piese de teatru muzical, in cadrul unei companii din Twin Falls, Junior Musical Playhouse.

Si-a vopsit parul rosu de la 10 ani si i se spunea Barbie.

In timpul liceului, la High School Fairfax din Virginia, a jucat in cateva piese de teatru. Era o adolescenta rebela si a aparut la cursuri cu parul ras in partea din spate a capului.

A debutat in 2009 si a aparut in peste 15 filme de televiziune si seriale ca: Sorority, Angel , ER , Without a Trace, Las Vegas, Cold Case, Jake in Progress, Mad Men, Life .

A jucat in filmede lung metraj ca La Cucina, South of Pico.
A aparut in videoclipuri ca cel numit Ghost Inside , al formatiei rock Bells Broken şi One Hit Wonde al formatiei Everclear din Portland.

Cele mai recente filme: Leonie, Family Tree si Life as We Know It, din 2010.

Este casatorita cu actorul Geoffrey Arend din anul 2009 si locuieste la Los Angeles.

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.