Home » Cinema » Cel mai asteptat film in 2012, The Hunger Games (Jocurile Foamei), are prima imagine

Cel mai asteptat film in 2012, The Hunger Games (Jocurile Foamei), are prima imagine

Cea mai buna poveste din 2008, cartea vanduta in aproape 1 milion de exemplare in peste 38 de tari, The Hunger Games ( Jocurile Foamei) a devenit un adevarat fenomen in SUA si din 2012 ajunge pe marile ecrane. Recent a fost facuta publica prima imagine din mult asteptatul film.

Productia SF a fost catalogata de cineasti drept unul dintre cele mai asteptate filme anuntate in ultima vreme.

Filmul The Hunger Games, o adaptare dupa trilogia SF scrisa de Suzanne Collin, este asteptat sa aiba un impact urias, dat fiind faptul ca are o baza de fani numeroasa la nivel mondial.

Cu un buget de 75 de milioane de dolari, productia este anuntata un hit in materie de adaptari dupa romane – dupa modelul Harry Potter si Twillight.

Actiunea din The Hunger Games se desfasoara intr-o America postapocaliptica, impartita in 12 districte. Razboiul, foamea si focul au distrus America de Nord intr-un viitor apropiat iar pe teritoriul vechiului continent se ridica natiunea Panem. In fiecare an cate doi reprezentanti din fiecare district sunt alesi pentru a participa la The Hunger Games – Jocurile Foamei. Astfel cate 24 de adolescenti sunt luati de langa familii si fortati sa se lupte pe viata si pe moarte intr-un show televizat urmarit la intensitate maxima. Doar unul se va intoarce acasa in viata….

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.