Home » Cinema » Cei mai frumosi sani de la Hollywood

Cei mai frumosi sani de la Hollywood

Întotdeauna au existat zvonuri care au spus că Salma Hayek şi-ar fi pus silicoane, însă actriţa nu a confirmat niciodată acest lucru, spunând că sânii ei sunt un dar de la Dumnezeu.

Deşi unii oameni asociază creşterea sânilor cu faptul că Salma Hayek s-a mai îngrăşat în ultimii ani, e greu de crezut că aceştia au crescut de la cupa C la cupa D. De asemenea, revistele din SUA sunt de părere că Salma şi-a pus silicoane.

În urma unui sondaj realizat de revista americană Star in 2009 , actriţa Salma Hayek a fost desemnată vedeta cu cei mai “apetisanţi şi gustoşi” sâni . Apetisanti – da, gustosi…hmm,hai sa credem si asta, chiar daca participantii la sondajul respectiv nu s-au putut infrupta din frumosii sani ai starului (are barbat acasa, ce naiba ! ) ca sa-si dea cu parerea si in privinta gustului, la concluzia ca ar fi nemaipomenit de gustosi ajungandu-se doar pe baza zicalei : Ce-i frumos si Lui Dumnezeu ii place . Acum nu mai ea si Doamne-Doamne stie cat la suta e gust de san veritabil si cat la suta de silicon.

FOTO: Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*