Home » Cinema » Blake Lively, noua iubită a actorului Leonardo DiCaprio

Blake Lively, noua iubită a actorului Leonardo DiCaprio

Blake Lively, una dintre protagonistele din serialul de televiziune “Gossip Girl: Intrigi la New York”, este noua iubită a actorului american Leonardo DiCaprio, potrivit unor articole apărute în presa internaţională.

Leonardo DiCaprio, care s-a despărţit în urmă cu câteva săptămâni de top modelul israelian Bar Rafaeli, după o relaţie care a durat peste cinci ani, a fost fotografiat, duminică, în oraşul italian Portofino, în timp ce mânca îngheţată alături de actriţa Blake Lively, în vârstă de 23 de ani, informează radaronline.com.

Cei doi actori au putut fi văzuţi împreună şi la Cannes, săptămâna trecută, în timp ce se îmbrăţişau pe un iaht.

“Blake este exact genul de femeie care-i place lui Leo. Lui îi plac blondele cu picioare lungi şi un zâmbet larg pe chip, iar Blake se încadrează perfect în acest profil”, a declarat o sursă pentru revista italiană Grazia.

DiCaprio, în vârstă de 36 de ani, a avut o relaţie de peste cinci ani, marcată de câteva despărţiri, cu modelul israelian Bar Rafaeli, în vârstă de 25 de ani, după ce s-a despărţit de un alt model celebru, brazilianca Gisele Bundchen, în anul 2005.

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.