Home » Cinema » Anne Hathaway » Reţetă: Oul poşat perfect, pe care Anne Hathaway nu-l poate refuza!

Reţetă: Oul poşat perfect, pe care Anne Hathaway nu-l poate refuza!


anne-hathaway-biografie_7Anne Hathaway a suprins pe toată lumea în timp ce se afla la studioul Paramount din Los Angeles. Vedeta a comandat ouă pentru micul dejun și a trimis farfuria înapoi la bucătărie de patru ori.

Prima dată a cerut echipei de catering o brioșă englezească cu avocado și un ou poşat, dar a fost foarte nemulțumită de ceea ce a primit, plângându-se că oul nu este făcut corect.

După ce a primit un nou ou, ea a refuzat brioșa argumentând că s-a răcit în timp ce aștepta preparatul culinar comandat.

Apoi, a refuzat și noul ou pe motiv că s-a răcit așteptând o nouă brioșă. La final, a hotărât că nu mai vrea niciunul dintre preparate și a comandat în schimb ouă prăjite.

Cum se prepară corect oul poşat:

Fierbe apa, apoi îndepărteaz-o de pe foc. Nu trebuie să fie nici o bulă, absolut niciuna.
Sparge oul şi pune-l într-un castron. Apoi pune oul în apă.
Lasă-l trei minute, apoi scoate-l cu ajutorul unei linguri.

Truc
Înainte de a pune oul în apă poţi amesteca apa şi pune oul în mijloc.
Oul îl poţiscoate pe asparagus.

În caston poţi pune folie, ulei, condimente, pui oul, înozi şi pui folia în apă.
Când e gata, scoţi şi tai folia.

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*