Home » Cinema » Anne Hathaway » Actriţa Anne Hathaway a fost salvată de la înec de un surfer

Actriţa Anne Hathaway a fost salvată de la înec de un surfer

Actriţa Anne Hathaway, premiata cu Oscar anul trecut pentru rolul din Les Miserables, s-a aflat la un pas de a se îneca, miercuri, în timpul unei vacanţe pe care vedeta americană a petrecut-o în Hawaii.

Actriţa, aflată în vacanţă cu soţul ei pe insula Oahu din Hawaii, a decis să facă o baie în ocean, dar a fost prinsă de curenţii puternici din acea zonă, informează hollywoodreporter.com.

În acel moment soţul ei se bronza pe plajă, iar Anne Hathaway a început să facă semne disperate spre ţărm, agitându-şi mâinile şi strigând. Din fericire, actriţa în vârstă de 31 de ani a fost salvată de un surfer local.

Odată ajunsă la ţărm, Anne a primit imediat ajutorul soţului ei, Adam Shulman, în vârstă de 32 de ani, care i-a aplicat un bandaj pe glezna stângă, întrucât actriţa s-a tăiat într-o formaţiune de corali foarte ascuţită în timp ce se apropia de ţărm.

Vedeta hollywoodiană şi-a revenit însă foarte repede după acest incident neplăcut şi a putut fi văzută în aceeaşi zi în timp ce se fotografia pe plajă alături de admiratorii ei.

Identitatea surferului care a salvat-o din valuri nu a fost dezvăluită.

FOTO: Captura youtube

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.