Home » Cinema » Angelina Jolie » Angelina Jolie sufera de varicela

Angelina Jolie sufera de varicela

Actriţa americană Angelina Jolie, în vârstă de 39 de ani, a publicat, vineri, un mesaj video pe site-ul YouTube în care şi-a anunţat fanii că suferă de varicelă, informează people.com.

“Am vrut ca totul să fie clar şi să fiu sinceră în legătură cu motivul din cauza căruia voi lipsi de la următoarele evenimente ocazionate de lansarea filmului «Unbroken», programate în zilele viitoare. Am aflat noaptea trecută că am varicelă”, a declarat actriţa americană, care apare în acel mesaj video cu câteva puncte roşii, specifice varicelei, în zona gâtului şi a pieptului. “Voi fi acasă, voi avea mâncărimi şi îmi va fi dor de toată lumea şi nu-mi vine să cred că am varicelă tocmai acum, pentru că acest film înseamnă atât de mult pentru mine”, a adăugat Angelina Jolie.
“Pur şi simplu nu-mi vine să cred! Dar aşa este viaţa… vă iubesc pe toţi şi sper că totul se va încheia cu bine”, a adăugat vedeta americană în încheierea acestui mesaj video care are o durată de 39 de secunde.


Varicela, cunoscută şi sub denumirea populară de “vărsat de vânt”, este o boală infecţioasă eruptivă acută generalizată, provocată de virusul varicelo-zosterian, din familia virusurilor herpetice. Apare de obicei la vârsta copilăriei. La vârsta de adult, virusul provoacă de regulă o erupţie localizată la unul sau mai multe dermatomuri, cunoscută sub numele de “herpes zoster” sau “zona zoster”, de unde şi denumirea de virus varicelo-zosterian.

Este o boală clasică a copilăriei, care pentru copii de obicei este uşoară, dar pentru adolescenţi şi adulţi poate prezenta un risc crescut de complicaţii. Boala poate dura în jur de o săptămână.

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.