Home » Cinema » Angelina Jolie » Angelina Jolie, picioare răvăşitoare într-o rochie Versace

Angelina Jolie, picioare răvăşitoare într-o rochie Versace

Dupa ce a aterizat pe aeroportul Narita din Tokyo, Angelina Jolie (35 de ani) a fost prezentă la o conferinţă de presă organizată la Grand Hyatt Hotel, unde a stat de vorbă cu jurnalistii pe marginea producţiei ”Salt“, în care a interpretat rolul unui agent CIA, apoi a participat la premiera japoneză a filmului, alături de patru dintre copiii ei – Maddox (8 ani), Pax (6 ani), Zahara (5 ani), şi Shiloh (4 ani).

Angelina-Jolie-piciorCând Angelina şi-a făcut apariţia în faţa publicului din Tokyo, toţi au rămas fără cuvinte. Ca şi la Moscova, Angie a mizat tot pe o rochie semnată Versace, însă de data aceasta a ales una neagră, lungă, cu spatele gol şi despicată până la şold ce i-a scos în evidenţă picioarele, accesorizându-si ţinuta cu pantofi Gucci( negri cu platformă si toc auriu) si bijuterii create chiar de ea.
Angelina Jolie a spus asistentei ca nu este foarte decisă dacă îşi va lăsa copii să îşi privească mama cum este urmărită pentru a fi omorâtă.
Angelina Jolie este un exemplu de voinţă şi perseverenţă, ea reuşind să arate incredibil de bine indiferent de evenimentul la care se află.

Conform celor care au văzut-o la Tokyo, creaţia Versace a fost pur şi simplu răvăşitoare pentru public. Fanii s-au isterizat în momentul în care actriţa s-a apropiat de ei şi le-a oferit autografe.

FOTO: Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*