Home » Cinema » Adam Levine si Anne Vyalitsyna au decis să îşi spună adio

Adam Levine si Anne Vyalitsyna au decis să îşi spună adio

Adam Levine, unul dintre cei mai doriţi bărbaţi din Marea Britanie, este din nou singur. Solistul trupei Maroon 5 s-a despărţit de iubita sa după o relaţie de doi ani.

Cunoscutul cântăreţ şi fotomodelul Anne Vyalitsyna au decis să îşi spună adio. “Eu şi Adam am decis să ne despărţim pe cale amiabilă. Încă ne iubim şi ne respectăm unul pe celălalt în calitate de prieteni. Îi doresc tot binele din lume”, a declarat Anne Vyalitsyna pentru revista People.

Adam Levine a avut în trecut relaţii cu câteva femei celebre, precum cântăreaţa Jessica Simpson, jucătoarea de tenis Maria Sharapova şi actriţa Cameron Diaz. Muzicianul american a avut şi o relaţie de patru ani cu fostul editor al revistei Vogue Jane Herman, pe care o cunoştea din perioada liceului, şi a descris depărţirea cuplului în piesele de pe albumul de debut al trupei Maroon 5, intitulat “Songs About Jane”, lansat în anul 2002, care a fost recompensat cu un premiu Grammy.

Trupa americană Maroon 5 a lansat trei albume de studio, care s-au vândut în peste 15 milioane de copii pe plan mondial.

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*