Home » Cinema » 2013, anul SF-urilor: Jocul lui Ender/ Ender’s Game

2013, anul SF-urilor: Jocul lui Ender/ Ender’s Game

Actiunea filmului Jocul lui Ender/ Ender’s Game se desfasoara in secolul XXII, la o perioada destul de lunga dupa ce rasa umana a facut contact pentru prima data cu o rasa extraterestra. Acestia se dovedesc a nu avea intentii prea bune in privinta comunicarii cu oamenii si lanseaza doua invazii asupra Terrei, invazii respinse cu mari eforturi. Pentru a se asigura ca oamenii vor castiga urmatoarea infruntare, cea decisiva, guvernul terestru a creat in vitro genii pe care le antreneaza intensiv in arta militara. Instructia consta, nicio surpriza, din jocuri de razboi. Ender Wiggin, un geniu printre genii, castiga intr-un timp record toate jocurile si pare eroul care va salva planeta.

Abigail Breslin, Hailee Stanfeld, Asa Butterfield, Harrison Ford, Viola Davis si Ben Kingsley joaca in film.

Cu un buget de 100 de milioane de dolari, Ender’s Game este o productie cheie pentru studiourile Lionsgate. Este produs de Alex Kurtzman si Roberto Orci, iar regia ii apartine lui Gavin Hood (“X-Men Origins: Wolverine”).

Filmul se va lansa in SUA pe 1 noiembrie.

Un comentariu

  1. Obiectii:
    1.Nu e o distanta chiar asa de lunga
    2.Ender (Andrew Wiggin) si ceilalti copii-soldati sunt recrutati de mici, nu sunt facuti in vitro.
    3.Nu sunt doua invazii. decat una. Pamantenii se gandesc ei ca o sa mai fie una dar in realitate noi ii atacam pe ei preventiv. Ender si ceilalti copii cred ca se antreneaza cu jocuri de razboi, dar in realitate ei comandau de la distanta escadrile pamante in lupta adevarata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*