Home » Biografii » Biografii: Simona Gherghe

Biografii: Simona Gherghe

Simona Gherghe, noul prezentator al emisiunii Acces Direct, este un jurnalist experimentat care face parte inca de la inceputul deceniului din echipa Antena 1.

simona-gherghe-biografie-23Din toamna 2010 ea devine gazda emisiunii Acces Direct dupa ce, anterior, in 2006, mai prezentase o emisiune: “Genialii”, o productie Lazarov. De asemenea, a prezentat cu ceva timp in urma Observatorul de zi si, intr-o alta perioada, Observatorul de weekend. In aceeasi perioada prezenta in cadrul Observatorului de seara o rubrica numita “Povesti de tabloid”.

Poet in timpul liber, si interpret de muzica populara cu melodii pe trilulilu (Mi-am facut bundita noua), Simona Gherghe s-a specializat in lifestyle si vedete.

Pentru Observator Antena 1 a produs o serie de reportaje despre iconuri media ca Pistruiatul, Maria Mirabela, Andrei Duban. Filmuletele postate pe youtube cu aceste editii pot fi gasite pe blogul vedetei, Jurnalul Simonei.

Nascuta in 1977 la Iasi, Simona Gherghe este scorpion. A absolvit facultatea de litere (franceza-engleza) in Iasi si este necesatorita.

Preferinte:
Carti: Cel mai iubit dintre paminteni, Magicianul, Igiena Asasinului(de altfel toate romanele semnate Amelie Nothomb), dar mi-e greu sa aleg carti preferate, pentru ca sunt multe si ar fi nedrept…
Autori: Marin Preda, Amelie Nothomb, Andrei Makine, Simone de Beauvoir, James Joyce….
Filme: Societatea Poetilor Disparuti, Viata e frumoasa
Actori: Adrien Brody, Robin Williams, John Malkovich, Michelle Pfeiffer
Chestii incercate in copilarie: gimnastica sportiva si baletul.
Stiluri muzicale: Rockul vechi

simona-gherghe-bio-89Prezentatoarea “Poveştilor de tabloid”, Simona Gherghe, adoră să citească şi mărturiseşte că atunci când îi place o carte o citeşte în “ritm de respiraţie precipitată”.

“Când îmi place o carte, o citesc în ritm de respiraţie precipitata şi ajung în punctul în care viaţa mea se învârte în jurul acelei poveşti. Adorm cu ea, târziu în noapte, chiar dacă ştiu că a doua zi va fi greu. Mă grabesc acasă, doar ca să mă afund din nou. Vine însă şi clipa când trebuie s-o las, pentru că-i pe sfârşite. Şi trag de finalul ăsta. Întotdeauna mi-e greu. Zăbovesc pe pagini, răsfoiesc ce-am citit deja. Nu pot s-o las”, scrie aceasta pe blogul personal.

Simona mărturiseşte că în fiecare primăvară se luptă cu depresia care pune stăpânire pe ea.
“N-am iubit niciodată primăvara. A fost mereu anotimpul angoaselor, foarte puternice, în ultimii ani. Ajunsesem să mă tem de ea, căci mie nu putea să-mi aducă decât o profundă depresie. Îi priveam cu invidie ascunsă pe cei care tresăreau exaltaţi la fiecare adiere a vanticelului blând de primăvara. Anul ăsta, s-a întâmplat ceva. N-a mai venit. Sau o fi trecut pe lângă noi, dar a fost atât de discretă. Într-o zi, s-a topit zăpada. A doua zi, a ieşit soarele şi au înmugurit copacii. A treia zi, au năvălit florile. A patra zi, nu mai vedeam de atâtea frunze. A cincea zi, a mirosit a tei. A şasea zi, era atât de cald, încât m-am ascuns de soare. Iar duminică…Duminică, se făcea că era vară”, scrie aceasta pe blog.

[/box]

Un comentariu

  1. Buna Simona ;parearea mea esti o persoana sensibila frumoasa si ambitioasa pui pasiune in cariera ta ;mult succes o zi buna

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.