Home » Biografii » Biografii: Mihaela Radulescu

Biografii: Mihaela Radulescu

Mihaela Radulescu, nascuta Tiganu, este o realizatoare si moderatoare de emisiuni de radio si televiziune din Romania.
Nascuta pe 3 august 1969, la Piatra Neamt, Mihaela a fost casatorita de trei ori si are un baiat Ayan din ultimul mariaj cu Elan Schwartzenberg.

biografii_Mihaela-Radulescu-88

Mihaela Radulescu este una dintre cele mai mediatizate vedete de televizune din Romania.

A practicat timp de 10 ani gimnastica ritmica de performanta la Clubul Sportiv din Piatra Neamt.

A aparut pe toate copertile posibile din Romania, ba chiar a stabilit si recordul de a fi, pentru doi ani, vedeta cu cele mai multe aparitii pe copertile revistelor.

Studii

Mihaela Radulescu a urmat cursurile a nu mai putin de trei facultati, fara insa a-si obtine diploma de licenta la vreuna.

A fost studenta la Academia Nationala de Educatie Fizica si Sport timp de 3 ani, la Filologie, Limbi Straine tot timp de 2 ani si un an a urmat cursurile facultatii de Psihologie.

Activitate profesionala inainte de TV

Mihaela Radulescu a avut o diversitate de locuri de munca. A fost instructor de gimnastica aerobica si de fitness, sofer de taxi (in studentie), secretara primului purtator de cuvant al guvernului de dupa Revolutie, referent la Biroul de Relatii Externe si Protocol din Senat, sefa de cabinet la Senatul Romaniei, directorul Festivalului International de film Dakino, pentru 3 editii, director si co-organizator a doua editii ale concursului de modele al agentiei internationale Elite, “Look of the year”.

Viata in televiziune

Mihaela Radulescu si-a inceput cariera in televiziune in 1994, la Tele 7abc. Apoi a ocupat diverse posture la ProTV, unde a fost de la rezerva lui Mihai Calinescu, pana la producator.

Dupa 9 luni, a plecat la Antena 1, unde ani de zile a realizat si prezentat emisiunea care a conscrat-o definitiv – “Duminica in familie”. A mai prezentat si realizat si alte emisiuni la posturi precum Antena 1, B1 TV si Pro TV.

Mihaela Radulescu a fost primul jurnalist roman care a transmis in direct, pentru televiziune, de la decernarea premiilor OSCAR, in 1998.

A obtinut si un premiu special al juriului la Galele APTR pentru emisiunea “Punem pariu ca-i vara”.

In mai 2009, Mihaela Radulescu a anuntat ca a decis sa se retraga din lumina reflectoarelor, plecand impreuna cu fiul ei la Monte Carlo.

“Nu imi tradez publicul, ci fac un pas lateral cu convingerea ca fac un lucru bun pentru copilul meu”, a explicat Mihaela Radulescu. „Imi iubesc copilul prea tare”, a mai adaugat ea, subliniind ca, in proportie de 90%, el este motivul deciziei de a renunta la televiziune.

Viata personala

mihaela-radulescu-bio-emb-22Viata personala a Mihaelei Radulescu este extreme de tumultoasa. Intr-un interviu acordat revistei Tango, Mihaela Radulescu a marturisit ca la 17 ani renunta la virginitate, din curiozitate.

In timpul vizionarii unor filme de la TIFF, ea a recunoscut ca la 18 ani a facut un avort pe cand se afla in a patra luna de sarcina.

“Aveam aproape 17 ani, muream de curiozitate si aproape ca eu am provocat “. Iubitul meu ma tot saruta, ma tot ametea, dar era mult prea timid pentru planurile mele. Am preluat conducerea, urmarindu-mi instinctul, caci experienta nu exista, eram mult mai libera ca el, care era oarecum ingrozit de ideea dezvirginarii. Am consumat intamplarea, nu mi s-a parut nimic grozav, poate si pentru ca am avut ghinionul sa incep cu un barbat foarte stangaci si complexat, in fine, un adolescent chinuit oarecum de familie, care cred ca si astazi are probleme la asternut (sa ma scuze!)”, spune Mihaela Radulescu.

Mihaela Radulescu a fost casatorita de trei ori. Prima data, pentru cateva luni in 1989, cu Bogdan Radulescu, de la care a pastrat numele, motiv pentru care fostul sot a dat-o in judecata.

A urmat relatia de patru ani cu Dan Chisu, considerat de vedeta Antenei 1 un adevarat mentor.

A doua oara Mihaela s-a maritat in 1997, cu o vedeta, Stefan Banica Jr, de care s-a despartit din cauza infidelitatile cantaretului, spune ea.

Vedeta s-a casatorit apoi cu omul de afaceri Elan Schwarzenberg, pentru care a adoptat si religia iudaica.

Impreuna au un copil, Ayan, dar nici acest mariaj nu a tinut mult si dupa 4 ani au divortat. Magistratii Judecatoriei sectorului 1 au decis ca Elan Schwartzenberg trebuie sa-i plateasca 2.000 de euro pensie de intretinere fiului sau, Ayan.

Abia divortata de Elan Schwarzenberg, Mihaela Radulescu a inceput o noua relatie cu prezentatorul TV Dani Otil, care este cu 11 ani mai mic ca ea.

“Nu Dani este motivul divortului. Dani a aparut in viata mea mult timp dupa ce eu si sotul meu ne-am despartit. Lumea intelege, sper, despre mine, ca-mi asum tot ce fac. Mie imi era foarte usor sa nu vin in blocul lui Dani daca nu voiam sa vin, ca sa evit sa ma vedeti voi, ziaristii. Deci, aveam o mie de alte variante. Neavand nimic de ascuns, am decis sa fac lucrul acesta asa, deschis”, a explicat Mihaela.

Filmografie
“Fall down Dead”, 2007 – un thriller american nu prea convingator, in care a jucat alaturi de Monica Barladeanu;

“Legaturi bolnavicioase”, 2006 – film in care a jucat si Tudor Chirila.

“15”, 2005 – un film impresionant despre soarta unui copil nascut in 1989

Inedit
Mihaela Radulescu este singura femeie care a facut o cascadorie, in direct, mai exact o rasturnare pe axul transversal, de 5 ori.

Tot ea a realizat primul interviu subacvatic in direct, in primul platou subacvatic creat intr-o emisiune de televiziune in Romania.

A fost prima vedeta de la noi care a devenit… marca de lenjerie. Vreme de un an, firma I.D.Sarrieri a vandut linia de lenjerie “BODY UP – MIHAELA RADULESCU”

Mihaela Radulescu a sarit cu parasuta de la 3 600 de metri, in 2004.

Un comentariu

  1. Daca si ea arata rau inseamna ca soacramea este sex simbol

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.