Home » Biografii » Biografii: Melania Medeleanu

Biografii: Melania Medeleanu

Melania Medeleanu s-a nascut la Bucuresti la data de 19 iulie 1978. A urmat cursurile Şcolii Centrale din Bucuresti si apoi facultatea de Psihologie şi Sociologie.

melania44Melania Medeleanu, devenita Melania Medeleanu Teodorescu prin casatoria cu Dan, liderul trupei Taxi, a facut cunostinta cu lumea televiziunii pe vremea cand era adolescenta.

Şi-a început cariera de jurnalistă la Radio Delta, prin participarea la un concurs de literatură lansat de acest radio, pe care l-a câştigat, premiul obţinut constând în lectura acestui text în direct. Invitată la o emisiune de la AMEROM TV, i s-a propus să modereze emisiunea a cărei invitată fusese. Odată cu admiterea la facultate, este realizator / prezentator al matinalului de weekend de la Radio 2M+.

În 1997, devine redactor la Antena 1 si prezentatoare a emisinii “Telerebus”.

Şi-a continuat activitatea de jurnalistă cu alte emisiuni de diverstisment, la Antena 1, TVR, MCM sau Radio Vacanţa Costineşti.

Melania Medeleanu consideră că adevărata ei carieră jurnalistică începe în 2002, când devine jurnalistă la Realitatea TV, iniţial în calitate de prezentator, apoi de editor prezentator, moderator, realizator de emisiuni.

A trait câteva zile incredibile în timpul transmisiunilor despre moartea Papei Ioan Papa al II-lea. “A trebuit sa fac fata unui val de emotii greu de imaginat. Cei care nu cred în miracole ar trebui sa se întrebe daca acea solidaritate si piosenie de pe strazile Romei nu a fost cumva de origine divina…”

BIO

Data nasterii: 19 Iulie 1978
Zodia: Rac
Locul nasterii: Bucuresti
Status marital: necasatorit
Educatie: A fost eleva la Şcoala Centrală din Bucuresti, apoi a urmat Facultatea de Psihologie şi Sociologie din cadrul Universităţii “Spiru Haret”. Master în Comunicare şi Relaţii Publice, la Şcoala, Naţională de Ştiinţe Politice şi Administrative din Bucureşti. A absolvit Conservatorul Municipal din Bucureşti, secţia canto.Se spun multe despre dragalasa (fosta) nevasta a lui Dan Teodorescu: ba ca ar fi prea carierista ca sa se gandeasca la copii (daca era barbat, nu mai stramba nimeni din nas!), ba ca ar fi dominatoare si ar vrea sa cante numai ea in casa.

Pentru Melania Medeleanu, televiziunea este a doua dragoste. Prima a fost sahul, sportul mintii, pe care l-a început înca din scoala primara. A dovedit un real talent si a ajuns chiar sa joace, la etapa finala a unui campionat national, la care au mai participat cele mai valoroase fetite din tara, cu Corina Peptan, cea care a câstigat titlul de campioana mondiala la juniori si are opt titluri de campioana nationala.

Îl admira pe Emil Hurezeanu, despre care spune ca este întruchiparea faptului ca informatia nu ajunge pentru a fi un bun jurnalist. Inteligenta si spiritul sunt la fel de importante.

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*